Abonnér:

Watz Me Now solgt til Glentevejs Antennelaug

Watz Me Now solgt til Glentevejs Antennelaug

Glentevejs Antennelaug (Glenten) har opkøbt streamingtjenesten Watz Me Now. Foruden TV tilbyder Glenten allerede mobiltelefoni og mobilt bredbånd til deres 30.000 medlemmer, og planen med købet er derfor også at føje streaming af TV-kanaler til abonnementet i løbet af 2015. Foreningen startede i 1969 som en slags antennedeling mellem naboer, men voksede hurtigt og er i dag blevet til Danmarks største frie antenneforening.

Baggrund for køb og salg

Folkene bag Watz Me Now har været nødt til at sælge tjenesten grundet økonomi. Det er heller ikke unormalt at mindre selskaber oplever underskud ved salg af TV, da rettigheder og lignende oftest bedst betaler sig, hvis man har adgang til en større kundemængde.

I en pressemeddelelse forklarer formanden for antenneforeningen, Søren Skaarup, baggrunden for købet af Watz Me now. Glentevejs Antennelaug har for nylig bevæget sig ind på markedet for mobiltelefoni og mobilt bredbånd, og i og med streamingtjenesterne allerede nu har ændret vores måde at se fjernsyn på, var det naturligt for Glenten også at gå ind på markedet for streaming. Med købet af Watz Me Now bliver Glenten i stand til at tilbyde deres kunder mange nye features som streaming af live TV, “start forfra”-funktion, Catch Up-funktion (48 timer), adgang til de seneste 30 dage i DR’s arkiver og 30 dages adgang til arkiver fra nabolandskanalerne (med danske undertekster) og meget mere. Desuden kommer Glentens kunder fremover til let at kunne tilgå alt indholdet fra Watz Me Now på deres tablets, smartphones og computere. Det bliver altså nemmere end nogensinde før at have TV’et med på ferie.

Som afslutning siger formanden:

– “Det er samtidig et strategisk skridt i den retning vi gerne vil, nemlig tilbyde vores medlemmer – herunder nye medlemsforeninger – de muligheder, der er på markedet. Vi kan nu tilbyde Danmarks bedste tv-pakkesammensætning, mobil- og fastnet telefoni til meget lave priser samt internet til en pris på 99,- for en 50/10 Mbit forbindelse.” 

Hvad sker der med Watz Me Now’s kunder?

Glentevejs Antennelaug forsikrer desuden, at Watz Me Now fortsat vil være tilgængelig for alle brugere som tidligere.

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...