Abonnér:

Viaplay

viaplay-tv-sport-film-online

Viasat lancerede i maj 2007 Viasat OnDemand som en online streaming service af TV, sport, film og serier. Dengang var en stor del af tjenesten baseret på udlejning af film og serier, men i dag tilkøbes ubegrænset adgang til Viaplayindholdet for et fast beløb om måneden. Streamingtjenesten har sidenhen skiftet navn til Viaplay og har adskillige kunder i Sverige, Norge, Finland, Rusland og Danmark.

Prøv Viaplay gratis i en måned – Ingen binding

Indholdsfortegnelse

Udvalget på Viaplay

Viaplay byder som sagt på både streaming af TV, sport, film og serier, hvilket gør det til et glimrende alternativ til de mange TV-pakker på markedet. I dag er i nærheden af 2500 forskellige film tilgængelige på Viaplay, og dertil kommer naturligvis utallige serier samt TV- og sportsoplevelser.

OPDATERING 2016: Stream Paradise Hotel 2016 (12. sæson).

Film og serier

På baggrund af en eksklusiv aftale mellem Viaplay og tre af Hollywood-giganterne, Sony, NBC og Walt Disney, er Viaplay altid i stand til at byde på nogle af de nyeste produkter fra de tre Hollywoodselskaber. Dette er med til at holde Viaplay et lille skridt foran, når de sammenlignes med konkurrenterne mht. til at tilbyde det nyeste filmudvalg.

Alene i juni måned 2014 kunne Viaplay byde deres brugere på anmelderroste Hollywood-produktioner som Prometheus, Thor: The Dark World, og Ice Age: Continental Drift. På seriefronten blev store nyheder som 24: Live Another Day og Crossbones tilgængeliggjort. Hollywood-samarbejdet indebærer nemlig også konceptet Viaplay Premiere, som tillader Viaplay af vise udvalgte amerikanske serier dagen efter de udkommer i USA. Både Netflix og HBO Nordic er andre gode bud på, hvor denne type underholdning findes.

Foruden de ovennævnte amerikanske serier byder Viaplay også på danske serier som Politistationen og Fangerne på Fortet.  Især på reality-fronten er mulighederne rigtig gode i forhold til danske serier. Du finder let timevis af underholdning i serier som Paradise Hotel, Redningskvinder og Til Middag Hos.

Viaplay Premierefilm

Det er naturligvis ikke muligt at tilbyde alle verdens film som streamingtjeneste, og dette er ingen undtagelse. Viaplay giver dog muligheden for at leje premierefilm, der endnu ikke er tilgængelige, udover det sædvanlige indhold, direkte fra stuen, så du let og hurtigt kan være i gang med filmhyggen. Prisen herfor er 39 kr. pr. film.

TV

Med Viaplay får du adgang til Viasat-kanalerne. Dækker dit Viaplayabonnement film og serier, får du desuden adgang til alle filmkanalerne fra Viasat. Blandt andet får du adgang til film fra Viasat Film, Viasat Film Action HD, Viasat Film Drama og Viasat Film Comedy HD samt diverse erotiske kanaler og meget mere.

Desuden kan du også se eller gense diverse realityserier fra TV 3 som for eksempel Paradise Hotel, Robinson Ekspeditionen, Yacht Party, Sommer i Sunny Beach og meget mere.

Sport

Med Viasat’s sportspakke på Viaplay er der ubegrænsede muligheder for at følge med i dine yndlingssportsgrene.  Både danske og udenlandske kampe og sportsevents er tilgængelige. Eksempelvis kan hver eneste Champions League-kamp streames med Viaplay.
Med sportspakken får du adgang til de mange sportskanaler fra Viasat. Kanalerne består af SPORT 1 HD, SPORT 2 HD, 3+ HD, Viasat Golf, Kanal 8, Kanal 9 og Viasat Xtra.

Nedenfor ses en liste over de (mest populære) sportsgrene, der dækkes af Viaplay.

 • Fodbold
 • Håndbold
 • Tennis
 • Boksning
 • NFL (National Football League)
 • Badminton
 • Golf
 • Ishockey
 • Motorsport
 • Atletik
 • Cykling
 • UFC (Ultimate Fighting Championship)

Fokus på brugervenlighed og funktionalitet

På trods af de utallige underholdningsmuligheder, formår Viplay også at holde brugerfladen overskuelig og simpel. Film og serier er opdelt i kategorier, hvilket fungerer godt, hvis man har en idé om hvilken genre humøret er til i dag. Hvis man derimod leder efter noget specielt, er Viaplay udstyret med en smart og effektiv søgefunktion, som er let at bruge.

Viaplay giver dig også muligheden for at downloade en film eller en serie, så denne kan ses på et andet tidpunkts, hvor du ikke har adgang til internettet – ideelt til en biltur eller ferie.

Herunder vises eksempler på Viaplays brugerflade på forskellige enheder.

Pris

For at gøre abonnementet hos Viaplay fleksibelt, betaler man naturligvis kun for det, man har brug for. Ønsker man adgang til ubegrænsede film og serier, tilkøbes dette til en totalpris på 89 kroner om måneden for Viaplay Film og Serier. For de sportsinteresserede kan der yderligere opgraderes til sportspakken for et månedligt beløb på 269 kroner for Viaplay Sport. Prisen for sportspakken er lav sammenlignet med en samlet pris for et lignende udvalg fra parabol-TV. Du har tilmed muligheden for at købe Viaplay Total, der indeholder begge ovennævnte services, nemlig film, serier og sport. Viaplay Total koster 299 kr/md.

Der er ingen bindingsperiode på Viaplay.

Prøv Viaplay gratis i en måned – Ingen binding

I gang med Viaplay

Det tager ingen tid at oprette sig som bruger hos Viaplay. Ved oprettelsen indtaster du dine kontooplysninger, så Viaplay har mulighed for at forlænge dit abonnement, såfremt du vælger ikke at opsige aftalen i løbet af den gratis prøveperiode. Du betaler herefter ved indgangen af nye måneder, og det er naturligvis altid muligt at stoppe aftale, så du fra næste måned ikke længere er medlem.

Internethastighed

Afhængigt af din internethastighed, varierer kvaliteten af det materiale du streamer med Viaplay. Viaplay kan bruges helt ned til en downloadhastighed på 0,5 Mbps. Vi anbefaler dog, at man overvejer en højere internethastighed for et maksimalt udbytte. Nedenstående liste giver en idé om sammenhængen mellem internethastighed og streamingkvalitet.

 • 1 Mbps lader dig se Viaplay på din PC
 • 2 Mbps giver mulighed for at streame Viaplay på dit TV.
 • 4 Mbps gør det muligt at streame i High Definition (HD)
 • 5 Mbps giver den bedste lyd- og billedoplevelse.

Har du ikke en internethastighed, der matcher kvaliteten af den film, du forsøger at se, finder Viaplay selv ud af at justere kvaliteten, så du undgår afbrydelser pga. loadingproblemer.

Enheder der understøtter Viaplay

I dag er det meget få platforme, der ikke understøtter Viaplay. Viaplay kører på din PC eller Mac direkte fra browseren, og bruger du en tablet eller smartphone, er det blot et spørgsmål om at hente Viaplay app’en, før du er i gang. Dette gælder både iPhone, iPad og Android, og som regel fungerer app’en, hvis enhedens styresystem er iOS 4.2/Android 2.3 eller nyere. Også på spilkonsoller som PlayStation 4 og Xbox One kan Viaplay installeres på få minutter og derefter bruges af enhver. Desuden fungerer Viaplay som en integreret del af de fleste SmartTV, og i 2013 var Viaplay i øvrigt de første til at lancere Google Chromecast support. Med andre ord er det svært at få en medieenhed i dag, der ikke understøtter Viaplay.

Nedenfinder findes en oversigt med de enheder, som Viaplay understøtter. Klik på en enhed for at læse den tilhørende guide.

Opsummering

Et bredt udvalg er med at gøre Viaplay til en af danskerne fortrukne streamingtjenester. Er man enten til store sportsoplevelser eller medrivende dansk reality TV, bliver man med 100% sandsynlighed glad for Viaplay. Hvis ikke dette er tilfældet, tilbyder Viaplay også et udvalg af serier og film, der kan tilfredsstille de fleste fredagshyggere.  Viaplay er med garanti i stand til at underholde enhver type til enhver lejlighed.

Prøv Viaplay gratis i en måned – Ingen binding

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...