Abonnér:

Musik Streamingtjenester

På denne side findes en overskuelig oversigt over de mange musikstreamingtjenester, der er tilgængelige på det danske marked. Markedet for streamingtjenester med musik i Danmark vokser, hvorfor denne oversigt er skabt med henblik på at skabe overblik for forbrugerne, der vil streame musik.

Det kan være svært at skelne de forskellige musikstreamingtjenester fra hinanden, og i nedenstående tabel forsøges det at stille streamingtjenesterne direkte op i mod hinanden. Sammenligningstabellen er baseret på objektive punkter og skulle gerne give forbrugerne en indsigt i forskellene mellem fx Spotify og WiMP. Nye spillere dukker hele tiden op på markedet for musikstreamingtjenester, og siden her holdes altid opdateret.

Du kan via tabellen klikke dig videre til dybdegående anmeldelser af de enkelte musikstreamingtjenester.

StreamingtjenestePlatformeOffline AfspilningPrøveperiodePris/måned
Android/iOS/Windows Phone
PC/Mac
Bluesound/Sonos/
Raumfeld/HIFIAkedemie/
Bladelius/Squeezebox
Ja (med premium)30 dageGratis Udgave
Premium: 99 kr.
Læs Mere
Android/iOS/Windows Phone
PC/Mac
Bluesound/Sonos/
Raumfeld/HIFIAkedemie/
Bladelius/Squeezebox
Ja30 dageAlmindelig: 99 kr.
HiFi: 199 kr.
Læs Mere
Android/iOS
PC/Mac
Ja-Telmore mobilabbonementLæs Mere
Android/iOS
PC/Mac
Ja-Yousee mobilabbonementLæs Mere
Android/iOS/Windows Phone
PC/Mac
Roku/Sonos/Chromecast
Ja30 dage99 kr.Læs Mere

Listen over streamingtjenester med musik udvides jævnligt i takt med flere selskabers indtræden på det danske marked. Du kan altid holde dig opdateret omkring disse streamingtjenester i Danmark på denne side.

Musikstreamingtjenester gennem tiden

En af de ældste former for streaming er med sikkerhedRoxy_Music_band_online_musikstreamingtjenester online streaming af musik. Tilbage i 90’erne og 00’erne har musikbranchen på nettet været præget af ulovlige musikstreamingtjenester. Et eksempel på en ulovlig musik streamingtjeneste er tjenesten Grooveshark, som i dag er banlyst hos flere danske internetudbydere. Og netop det, at de fleste internetudbydere i dag tager afstand til den slags, er med til at sikre, at de musikstreamingtjenester, der kommer frem i tiden, oftest er lovlige og udbyder musik i samarbejde med kunstnere og pladeselskaber. Som resultat heraf har vi i dag et system, hvor alle kan få glæde af de mange streamingtjenester med musik og endda med god samvittighed.

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...