Abonnér:

Bøger

Online streaming er blevet mere og mere populært i takt med bedre de internet- og teknologiløsninger, der hele tiden kommer til. Senest er tjenester med online streaming af bøger kommet på mode – og det er der en grund til! Der er nemlig mere end én fordel ved at streame sine bøger. Én ting er, at man slipper for at slæbe bogreolen med, hver gang med skal på sommerferie med familien. Bogstreaming reducerer nemlig din litteraturbagage til intet mindre end en tablet eller smartphone, hvor samtlige klassikere ligger gemt offline. Man har med andre ord altid en god bog lige ved hånden, så det at vente på bussen eller slå tiden ihjel i et venteværelse aldrig behøver at blive kedeligt igen.

Ubegrænset læsning
Nogle streamingtjenester udbyder deres online bøger i form af et ubegrænset streamingabonnement, hvor man køber sig adgang til alt indhold for et fast beløb om måneden. Mofibo er blandt de første, der har forsøgt sig med denne form for bogstreaming, og den længe ventede service er i den grad faldet i god jord hos danskerne.

E-bøger til samlingen
En anden måde at streame bøger på er ved at købe en eller flere bøger ad gangen. På den måde bestemmer du selv, hvilke bøger du vil have, og du betaler kun for det, du læser. Idéen om frit at kunne vælge indholdet i sit e-bogskatalog er faktisk så populær, at flere streamingtjenester som Riidr og eReolen lader dig købe og opbygge din egen online bogsamling, som du let kan have med dig over alt.

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...