Abonnér:

NUTV

nutv-serier-kanal4-kanal5-online

NUTV er en online streaming service fra SBS Discovery TV. SBS Discovery TV står bag de store danske TV-brands: Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, 7’eren og Discovery Channel samt mange flere. Det er derfor heller ikke overraskende, at NUTV primært indeholder udsendelser fra disse TV-kanaler.

Prøv Dplay – Se det bedste TV underholdning

Indholdsfortegnelse

Udvalg

Udvalget på NUTV er i grove træk en gengivelse af alt det materiale, der sendes på SBS’s kanaler – altså programserier. Er man til en god actionfilm eller en romantisk komedie, så er NUTV ikke stedet at lede. Film er der nemlig ikke nogle af. Til gengæld er der læssevis af serier og andet godt fra Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Discovery Channel og TLC. Udvalget er med andre ord et ta’ selv-bord med danske og udenlandske realityprogrammer, overlevelsesprogrammer, dokumentarer og meget mere. Børneindhold er der desværre ikke noget af, så til familiens yngste, bør man nok overveje alternativer som YouBio eller Viaplay.

Reality TV

En stor del af NUTV’s indhold er reality-TV, og det er også grunden til, at mange vælger at blive medlem af NUTV. Der er meget få af de andre streaming-tjenester, der kan konkurrere med NUTV på reality-området, men hos f.eks. Viaplay tilbydes også en bred vifte af reality shows.

NUTV giver dig muligheden for at følge med i nogle af Danmarks mest populære reality programmer fra Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren når som helst. Herunder ses en liste med nogle af de bedste reality shows på NUTV.

 • De Unge Mødre
 • Singleliv
 • Mig og min mor
 • Big Brother
 • Danmarks næste topmodel
 • 4-stjerners middag
 • 4-stjerners rejse
 • Erik and Anni goes to Hollywood
 • Wipeout
 • Haps! Du er fanget
 • Dating in the Dark
 • Biker Jens
 • Kongerne

Desuden byder NUTV på flere af Kanal 5’s krimiprogrammer og spændingsserier. Du kan blandt andre finde udsendelserne: Hundepatruljen, Hverdagens helte, Krimi5 og Politijagt. Denne del af NUTV’s indhold tilbyder et glimrende, mere alvorligt alternativ til reality TV’et.

Selvom en stor del af NUTV’s indhold er dansk, findes der også en solid håndfuld af Discovery Channel og TLC’s programmer i udvalget. Følg med i underholdende programmer som Here Comes Honey Boo Boo, Long Island Medium og Birth Stories fra TLC, og hvis du er mere til spænding og tempo, har du også altid de bedste programmer fra Discovery Channel. Herunder findes nervepirrende programmer som Ultimativ Overlevelse med Bear Grylls, Livsfarlig Fangst, Manhunt og Gold Rush samt de altid hjernevridende udsendelser Magic of Science, Mythbusters og meget, meget mere.

Snigpremiere

Som noget helt særligt ved NUTV, kan du udover at streame dine yndlingsprogrammer, når du vil, også bruge dit NUTV-abonnement til at være først med de nyeste serieafsnit. NUTV giver dig nemlig muligheden for at se de kommende afsnit af givne serier som snigpremiere i op til en uge før, de vises på TV. En super lækker detalje, hvis du ikke kan få nok af en bestemt serie.

Comedy

Med NUTV snydes du heller ikke for et godt grin. Nogle af de comedy shows, der vises på Kanal 5, ender nemlig også på materialehylden hos NUTV. Nyd komikere som Anders ’Anden’ Matthesen, Uffe Holm og Rune Klan og lad dig blive underholdt af nogle af deres bedste shows.

Premier League fodbold

NUTV er en af de få streaming-tjenester i Danmark, der giver adgang til alle de populære Premier League fodboldkampe. Eftersom der er mange områder i Danmark, der ikke har muligheden for at se Premier League fodbold gennem de tilgængelige kabelpakker, vælger mange den streaming-løsning, der tilbydes hos NUTV.

Bemærk dog, at man kun gives adgang til Premier League fodbold gennem et månedligt abonnement og ikke med dagsabonnementet. Læs mere under Pris.

Enkelt men godt design

Når du bruger NUTV, finder du let den type underholdning, du leder efter. Indholdet sorteres enten alfabetisk eller efter kanal, så det er nemt og hurtigt at finde rundt. Designet er i øvrigt meget simpelt, hvilket ikke gør noget, da man oftest er mest interesseret i funktionalitet.

Hver serie- eller udsendelsesafsnit har sin egen side, hvor de resterende afsnit og sæsoner let og hurtigt kan tilgås fra.

Herunder ses eksempler på NUTV’s brugerflade.

Pris

NUTV giver dig to muligheder for at købe adgang til deres indhold. Ligesom hos de øvrige streaming-tjenester, har man muligheden for at betale en fast månedlig pris for ubegrænset adgang til det spændende indhold. Den månedlige pris for tjenesten ligger på 99 kroner. Ønsker du derimod blot adgang i 24 timer fra gang til anden, kan dette gøres for 29 kroner pr. dag. Du får dog ikke adgang til Premier League kampene for de 29 kroner.

Der er ingen bindingsperiode på NUTV.

I gang med NUTV

Hvis du er hooked på NUTV og har lyst til at give det en chance, er det første, du skal gøre, at oprette en bruger på deres hjemmeside. Oprettelsen er lynhurtig og smertefri, og du behøver først at have tegnebogen op af lommen, når du har udvalgt den første serie, du vil i gang med. Der er ikke mulighed for at prøve NUTV gratis, men det er som nævnt muligt at nøjes med 24 timers adgang for 29 kroner til at starte med. Betalingen kan både ske på traditionel vis med kreditkort eller blot ved at sende en SMS. Ved køb via SMS modtager man en SMS-kode, der indtastes på hjemmesiden, hvorefter købet er godkendt. Bemærk dog, at der ved SMS-køb vedlægges et gebyr på 10 kroner pr. transaktion.

Internethastighed

Afhængigt af din internethastighed, varierer kvaliteten af det materiale du streamer med NUTV. NUTV kan bruges helt ned til en downloadhastighed på 0,5 Mbps. Vi anbefaler dog, at man overvejer en højere internethastighed for et maksimalt udbytte. Nedenstående liste giver en idé om sammenhængen mellem internethastighed og streamingkvalitet.

 • 1 Mbps lader dig se NUTV på din PC
 • 2 Mbps giver mulighed for at streame NUTV på dit TV.
 • 4 Mbps gør det muligt at streame i High Definition (HD)
 • 5 Mbps giver den bedste lyd- og billedoplevelse.

Har du ikke en internethastighed, der matcher kvaliteten af den film, du forsøger at se, finder NUTV selv ud af at justere kvaliteten, så du undgår afbrydelser pga. loadingproblemer.

Enheder der understøtter NUTV

NUTV kan ses direkte fra din computer, PC eller Mac. Herfra foregår afspilningen via Microsoft’s såkaldt Smooth Streaming, som anvender den Microsoft-baserede afspiller, Silverlight, der også fås til Mac. En stor fordel ved Smooth Streaming er, at NUTV i teorien er uafhængig af, hvilken enhed du gerne vil afspille fra. Med andre ord er det muligt at afspille NUTV både fra din smartphone eller tablet, uanset om du bruger iPhone, iPad, Android osv. Det skal dog siges, at man fra tablets og smartphones ikke kan se indhold fra før 01/01-2012.

Et mindre irritationsmoment ved NUTV er i øvrigt, at man endnu ikke kan se det direkte fra sit Smart TV som mange af de andre streaming tjenester. Det kan dog ordnes ved at streame til TV’et fra sin computer, smartphone eller tablet via eksempelvis en AppleTV-boks.

Nedenfinder findes en oversigt med de enheder, som NUTV understøtter. Klik på en enhed for at læse den tilhørende guide.

 • Windows
 • Mac OS X
 • Android smartphones og tablets
 • iPad og iPhone
 • Windows Phone

Opsummering

NUTV er til dig, der er vild med reality TV og spændende udsendelser fra det virkelige liv. Tjenesten er især interessant, hvis du ikke allerede har adgang til SBS’s kanaler i din nuværende TV-pakke. Med NUTV er du sikret en uudtømmelig kilde af underholdning af vidt forskellig karakter.

Prøv Dplay – Se det bedste TV underholdning

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

 1. Vil nutv kunne bruges med chromcast med tiden ,for det ville være super fedt.

  • Hej Jesper,

   Tak for din kommentar!

   Det er desværre ikke muligt at se NUTV på hverken SmartTV eller Chromecast endnu. Vi lover at holde siden opdateret, hvis tingene ændrer sig.

   Hav en god dag!

   Med venlig hilsen
   Morten Busk, OnlineStreaming.dk

   • Jeg har lige set Georgien – Skotland på mit smart tv.
    Jeg har streamet fra PC til Chromeecast. Det virker ju-hu.
    Lige indtil jeg skulle se Danmark – Albanien ;-(
    Så sig ikke at man ikke kan. Det er jer der trykker på en knap så i lukker billed signalet, jeg kan sgtens høre lyden. Luk nu op for billed delen. Tak

 2. Er det muligt med en prøveperiode på 1 måned? 30 dage, for 0,-kr?

 3. charlotte refsgaard larsen siger:

  op til hvor enheder kan man bruges adgangen?

  • Jeppe siger:

   Hej Charlotte.

   Dplays egen side siger følgende:

   Du kan med ét Dplay abonnement (Premium el. Premium Sport) være to på samtidigt og streame indhold fra tjenesten.

   Der er dog ikke et maks på hvor mange enheder, som du kan registrere dit login på.

   Mvh Jeppe.

 4. Bent Ravn siger:

  Kan fodbold Sverige/DK ses for 29 kr. på lørdag?
  V. h. Bent Ravn

 5. camilla flindt nielsen siger:

  Hvordan bliver jeg oprettet i forhold til et køb for 24 timer?
  Kan ikke se, hvor man skal oprette sig.??

  • Hej Camilla.
   Det tidligere NUTV hedder nu Dplay, og de tilbyder desværre ikke længere køb for 24 timer. Man køber en måned ad gangen nu.
   Vi har en ny side på vej med Dplay, så hold øje med siden!
   Mvh Jeppe

 6. Hvordan sletter jeg min profil?
  Vil ikke længere betale.

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...