Abonnér:

Se Familien fra Bryggen Online (Gratis Streaming)

Se Familien fra Bryggen Online (Gratis Streaming)

Familien fra Bryggen er uden tvivl et af de mest sete realityshows i Danmark gennem tiden. Viaplay giver dig adgang til alt TV3’s indhold og deriblandt finder du Familien fra Bryggen. I serien følger vi Linse Kessler (den danske bokser, Mikkel Kesslers, søster), hendes mor Ann Patricia (bedre kendt som Mopper) og datteren Stephanie Christiansen aka. Geggo. Andre medvirkende er veninderne Didde og Burger samt Geggos kæreste Cengiz og deres baby datter, Alba. Det meste af serien udspiller sig omkring familiens bopæl på Islands Brygge, heraf navnet på serien Familien fra Bryggen.

Prøv Viaplay gratis i en måned – Ingen binding

Serien er pt. godt i gang med sæson 10, hvor vi blandt andet følger Linse, der har købt en ny grund til et sommerhus i nærheden af Bryggen. I mellemtiden har Geggo og Cengiz travlt med deres nyåbnede skønhedsklinik ved navn La Lotus. Her kommer baby Alba dagligt med på arbejde, da de nye forældre har meget svært ved at slippe hende af syne. Det er kun sket én gang, at mormor Linse har fået lov at passe hende, siden Alba kom til verden i marts.

Programoversigt:

UgedagTidspunkt
TorsdagKl. 20:00
FredagKl. 18:00 (Genudsendelse)
LørdagKl. 18:05 (Genudsendelse)

Famillien fra Bryggen helt gratis

Familien fra Bryggen kan ses gratis på Viafree (tidligere TV3 Play) – dog med en solid omgang reklamer – eller gratis i 30 dage med et reklamefrit abonnement hos Viaplay. Ud over den uforstyrrede underholdning, du får hos Viaplay, gemmer der sig også andre fordele i dette abonnement. TV3 Play frigiver nemlig først deres materiale 7 dage efter, det har været vist på TV, så du altid vil være en uge bagud med de TV programmer, du følger med i. I modsætning hertil tilbyder Viaplay streaming af Familien fra Bryggen (gratis i 30 dage) allerede inden det bliver vist på TV gennem deres snigpremierer.

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...