Abonnér:

TV 2 Play

tv2-play-tv-serier-film

TV 2 Play startede under navnet TV 2 Sputnik helt tilbage i 2006, hvilket gør denne til Danmarks første officielle streaming service. I forbindelse med de mange nye streaming-tjenesters opstart, relancerede TV 2 i 2012 deres online service under det nye navn, TV 2 Play, og i dag består tjenesten primært af online indhold fra TV 2 kanalerne. TV 2 Play lægger særligt vægt på streaming af live TV og programmerne fra TV 2’s kanaler, men tilbyder også et belejligt udvalg af danske og udenlandske film.

Indholdsfortegnelse

Udvalg

Udvalget hos TV 2 Play er groft sagt en komplet samling af TV 2’s indhold fordelt i fire hovedkategorier: Live TV fra TV 2, TV 2 Programmer, TV 2 Film og Børneindhold.

Foruden de frit tilgængelige film fra TV 2 Film er der mulighed for at leje de nyeste premierefilm gennem TV 2 Play.

Live TV

En af de store styrker hos TV 2 Play er med sikkerhed deres brede vifte af TV-kanaler, der følger med medlemsskabet. Med TV 2 Play får du nemlig adgang til alle TV 2’s kanaler:

 • TV 2
 • TV 2 NEWS
 • TV 2 Zulu
 • TV 2 Charlie
 • TV 2 Film
 • TV 2 Fri

Kanalerne kan ses direkte fra computeren eller gennem TV 2 Play app’en på din smartphone eller tablet, når du er på farten. Ideelt til dig, der har en TV-løsning, der mangler nogle af eller alle TV 2’s kanaler.

Desuden har du muligheden for at se alle live-sport udsendelserne fra TV 2 samt ekstramateriale fra de største sportsbegivenheder såsom ekstra kameravinkler til håndboldlandskampe og målkamera ved Tour de France.

Se alle TV 2’s programmer

Med TV 2 Play har du muligheden for at se eller gense alle TV 2’s programmer, når du har tid og lyst. Mange af dine yndlingsprogrammer kan du endda se som snigpremiere, før de vises på TV. Især danske film og serier er der mange af på TV 2 Play. Du finder blandt meget andet hele sæsoner af Dicte, Badehotellet, Tomgang og Sjit Happens. Det første afsnit af alle serier er gratis og kan ses uden abonnement, og bliver du grebet af en serie uden helt at være sikker på, om TV 2 Play er noget for dig, kan du også prøve den første måned helt gratis.

Til de comedy-interesserede er der timevis af lårklaskende underholdning fra TV Zulu. Alle de fede underholdningsprogrammer som Dybvaaaaad!, Danish Dynamite og diverse comedy shows er nemlig tilgængelige med TV 2 Play. I øvrigt har du muligheden for at gense sjove udsendelser som Zulu Comedy Festival 2014 og DM i stand-up ’13.

Film

Filmudvalget på TV 2 Play må siges at have svært ved at hamle op med nogle af de andre tjenester som Viaplay og Netflix. Udvalget er dog ikke så lille endda, da det jo som sagt rummer hele arkivet fra TV Film.  Størstedelen af de tilgængelige film er ældre – men gode – værker med en mindre andel nyere film.

TV 2 Play er bedst med indenfor drama- og komediegenren, men heller ikke her imponerer de sammenlignet med andre online streaming udbydere. Der er dog underholdende film som Talenttyven, Blå Mænd og Flammen og Citronen, men som sagt er TV 2 Play meget fattig, hvad angår nyere film. Selvom filmudvalget er begrænset, er det bestemt lækkert at have som en ekstra underholdningsmulighed ved siden af alt det andet indhold.

Premierefilm

Til at opveje noget af det manglede materiale i filmkategorien, giver TV 2 Play dig muligheden for at leje de nyeste premierefilm gennem dit TV 2 Play-abonnement for et fast beløb pr. film. Lejefilmene leveres af selskabet YouSee, som hermed både optræder som partner og konkurrent med streaming tjenesten, Yousee Play. Prisen for filmudlejningen er 49 kroner pr. film.

For de mindste

Børneindholdet på TV 2 Play består lige som resten af både serieudsendelser og film. Der bydes blandt andet på populære serier som LEGO Ninjago, LEGO Chima, My Little Pony og Noddy. Serierne er lette at navigere rundt imellem, da de er inddelt i kategorier som ”Børn 0-2 år”, ”Drenge 2-5 år”, ”Piger 2-5 år” osv. Desuden er der massevis af børnefilm til rådighed. Se blandt andet de populære Far til fire film, Hurlum Haj og mange flere.

Børne-menuen i TV 2 Play sikrer dine børn et trygt medieunivers med tonsvis af underholdning for alle aldersgrupper.

Brugerflade og service i top

Med så enormt og bredt et udvalg, som det der er på TV 2 Play, kan man let forestille sig, at det vil være svært at navigere rundt imellem indholdet. Dette er langt fra tilfældet. TV 2 Play formår virkelig at holde både design og brugervenlighed i topklasse, og giver dermed et rigtig godt førstehåndsindtryk af tjenesten.

Når du åbner TV 2 Play, guider hovedmenuen dig elegant videre til den type underholdning, du leder efter. Samtidig har man både en TV-guide og en lækker søgefunktion til rådighed, så det er så godt som umuligt at fare vild i det store hav af materiale.

Billederne her giver nogle eksempler på TV 2 Play i funktion.

Pris

TV 2 Play er meget fleksibelt og giver dig rig mulighed for at vælge netop den type streaming indhold, der passer dig. Det betyder, at prisen varierer fra kun 39 kroner til intet mindre end 119 kroner om måneden, hvis du ønsker hele pakken fra TV 2 Play. En samlet prisliste for TV 2 Play kan ses herunder:

Live TV

 • TV 2: 39 kr/md (6 måneders binding)
 • TV 2 + NEWS: 59 kr/md (6 måneders binding)
 • TV 2 + ZULU: 59 kr/md (6 måneders binding)
 • Alle TV 2 kanaler: 99 kr/md (Ingen binding)

On Demand TV

 • Alle serier, film og programmer fra TV 2: 59,- (Ingen binding & første 30 dage gratis)

Hele pakken

 • Live + On Demand TV: 129,- (Ingen binding)

Forskellige sammensætninger fra streaming pakker fra TV 2 Play er altså værd at overveje som alternativ til de relativt dyre TV-pakker, der findes på markedet.

Bindingsforholdene på TV 2 Play fremgår af prislisten ovenfor.

I gang med TV 2 Play

Når du har besluttet dig for, hvilket TV 2 Play-abonnement, der er bedst til dig, skal du oprettes som bruger. Det tager kun få sekunder, og man guides fint igennem oprettelsen på TV 2 Play’s hjemmeside. Du kan endda springe oprettelsen over, hvis du allerede har et TV 2-login, da dette nemlig også kan bruges til at logge ind på TV 2 Play. TV 2 giver desuden muligheden for at få TV 2 Play gratis i 30 dage. I løbet af prøveperioden har du til enhver tid mulighed for at opsige dit abonnement, og du er dermed ude af systemet uden at have betalt én krone. Er du derimod så tilfreds med TV 2 Play, at du ønsker at forblive medlem, skal du ikke gøre noget som helst.

Internethastighed

Afhængigt af din internethastighed, varierer kvaliteten af det materiale du streamer med TV 2 Play. TV 2 Play kan bruges helt ned til en downloadhastighed på 0,5 Mbps. Vi anbefaler dog, at man overvejer en højere internethastighed for et maksimalt udbytte. Nedenstående liste giver en idé om sammenhængen mellem internethastighed og streamingkvalitet.

 • 1 Mbps lader dig se TV 2 Play på din PC
 • 2 Mbps giver mulighed for at streame TV 2 Play på dit TV.
 • 4 Mbps gør det muligt at streame i High Definition (HD)
 • 5 Mbps giver den bedste lyd- og billedoplevelse.

Har du ikke en internethastighed, der matcher kvaliteten af den film, du forsøger at se, finder TV 2 Play selv ud af at justere kvaliteten, så du undgår afbrydelser pga. loadingproblemer.

Enheder der understøtter TV 2 Play

Indtil 2012 var TV 2 Sputnik kun tilgængeligt via browseren på din computer. Men i forbindelse med lanceringen af TV 2 Play, sørgede TV 2 for, at tjenesten blev tilgængelig på de fleste af de anvendte platforme.  Du kan naturligvis stadig se TV 2 Play via din browser på din PC eller Mac, hvis du har lyst. Hertil kommer så muligheden for at download TV 2 Play app’en og se indholdet direkte fra din smartphone eller tablet. TV 2 Play’s app er både tilgængelig fra iPhone, iPad, Android, Windows Phone og mange andre. Desuden kan app’en hentes med alle Sony SmartTV fra modelåret 2010 og fremefter. Det er dog ikke muligt at se live-kanalerne på Sony-TV’et.

Nedenfinder findes en oversigt med de enheder, som TV 2 Play understøtter. Klik på en enhed for at læse den tilhørende guide.

 • Windows
 • Mac OS X
 • Android smartphones og tablets
 • iPad og iPhone
 • Windows Phone
 • Sony Smart TV

Opsummering

Samlet set er TV 2 Play en af de online streaming services, hvor du får mest materiale for pengene samt den bedste mulighed for at skræddersy dit abonnement, så det følger dine behov. Eftersom næsten alt TV 2’s materiale ender på TV 2 Play, er det op til dig selv at afgøre kvaliteten af de enkelte programmer. TV 2 Play er måske ikke tilpasset de største filmentusiaster, men der er til gengæld så meget forskelligt materiale, at der med sikkerhed er noget for dem også.

Gå til TV 2 Play

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

 1. niels jørgen svanborg siger:

  jeg har yuosee fuldpakken, er yousee play ikke
  incl. den?

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...