Abonnér:

Spar Penge På Streaming

Spar Penge På Streaming

I aftes fortalte DR, hvordan mere end halvdelen af alle danskere i dag ser TV via en streamingtjeneste. Streaming af TV er gennem de senere år blevet ekstremt populært, og en rapport fra DR forudser, at 2015 bliver året, hvor familien Danmark for alvor vil tage streaming til sig. En af hovedårsagerne hertil er uden tvivl, at der i den grad er penge at spare på streaming.

En splinterny undersøgelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen peger på, at hele 57% af befolkningen ser streamet TV. Streamingen sker enten gennem abonnement, pay per view, video on demand eller helt gratis.

Spar penge på din TV-løsning

Undersøgelsen viser desuden, at der er mange penge at spare for familier, der fravælger deres tidligere TV-løsning til fordel for streaming. For en gennemsnitsfamilie, der både ønsker at se TV, film, sport og børnekanaler kan prisen reduceres til 200-400 kr. afhængigt af hvor mange kanaler man ønsker. De store TV-pakker koster ca. 500 kr. om måneden.

Hvis du derimod er tilfreds med kun at se film og serier, kan det gøres endnu billigere i form af et streamingabonnement fra streamingtjenester med film og serier som f.eks. Viaplay og mange flere. Dette kan nemlig gøres til 70-80 kr. om måneden.

Den absolut billigste løsning vil til gengæld være at nøjes med de licensbetalte kanaler fra DR og 1-2 betalingskanaler som f.eks. TV2 (via TV 2 Play). I dette tilfælde vil prisen ligge på 40-80 kr. om måneden.

Penge lige ud af vinduet

Undersøgelsen fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser endvidere, at hele 90 % af danskerne har en eller flere TV-kanaler, de stort set aldrig ser. Hvis man tænker over det, er det egentlig en smule grotesk, at betale for noget, man ikke bruger, men da det kræver en aktiv handling at fravælge sin nuværende trygge TV-løsning, er der alt for mange, der ikke får det gjort.

Er du blandt dem, der burde have skiftet til streaming for længe siden? Eller sparer du allerede penge på dit streamingabonnement? Lad os høre i kommentarfeltet nedenfor.

 

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...