Abonnér:

Gratis streaming i Danmark

Gratis streaming i Danmark

Ja, du hørte rigtigt! Det er faktisk muligt at streame en lang række programmer og serier helt gratis. I Danmark findes der nemlig flere forskellige streamingtjenester, der lader dig streame deres indhold ganske gratis. Gratis streaming er især en god løsning til dig, der overvejer at bevæge sig ind i streamingverdenen.  Herunder giver vi dig et overblik over de mest populære gratis streaming tjenester, vi har i Danmark.

DR TV

DR TV er i bund og grund et online gratis streaming dr tvkatalog med alle DR’s kanaler og udsendelser, der kan benyttes gratis på DR’s hjemmeside. Nogen spørger måske, hvorfor man overhovedet skal interessere sig for DR TV, når man bare kan se DR’s kanaler på TV’et. Det korte svar er, at der er helt åbenlyse fordele ved streamingtjenesten DR TV; man kan spole i udsendelserne, se udsendelser fra gårsdagens program og meget mere. Der findes i øvrigt en DR TV-app til både iPhone, iPad og Androids, der giver dig muligheden for at se alle DR’s tv-kanaler hvor som helst. Besøg DR TV her.

DR Bonanza

Som det fremgår af navnet, er DR Bonanza endnu et initiativ fra Danmarks gratis streaming dr bonanzaRadio. DR Bonanza fungerer som et arkiv for store dele af DR’s egenproduktion. Idéen med tjenesten er at sikre tilgængeligheden af DR’s programmer gennem tiden ved at tilbyde dem som gratis streaming. DR Bonanza indeholder mange af de gode gamle programmer; Nikolaj og Julie, Huset på Christianshavn, MATADOR, Casper og Mandrilaftalen mm. for de voksne. Til børnene finder du masser af fedt indhold som Bamses Billedbog, Bamses Julerejse, Cirkeline og Busters Verden. Udforsk DR Bonanza her.

TV 3 Play

TV 3 Play er din kilde til både gratis streaming tv 3 playunderholdende og gratis reality TV. Indholdet på TV 3 Play består af hovedparten af TV 3’s programmer og reality shows. Se blandt andet de nyeste sæsoner af Paradise Hotel, Familien fra Bryggen, Robinson Ekspeditionen, For lækker til love, Yacht Party, Tattoo salonen, Kræsne købere og mange flere. Du kan endda hente TV 3 Play’s app til både iPhone, iPad og Android smartphones og følge med i underholdningen overalt. Se TV 3 Play her.

100 % gratis streaming?

Det er næsten for godt til at være sandt, at der gives adgang til alt det ovenstående materiale fuldstændig gratis – selvom dette rent faktisk er tilfældet. Teknisk set. Det skal naturligvis huskes, at DR’s tjenester jo allerede betales gennem licensen til Danmarks Radio. Ligeledes kan man forvente at se mellemlange reklamer på TV 3 Play før samtlige udsendelser, man ser på tjenesten. Men så længe alternativet er at skulle have tegnebogen op af lommen, er der uden tvivl fordele ved gratis streaming.

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

 1. Heinz Jacobsen siger:

  Vil gerne se filmen 1864 med instruktør Ole Bornedal. Hvordan kan jeg det nu hvor den er tagetb af programmet.

  • Morten siger:

   Hej Heinz,

   Dramaserien 1864 kan ikke længere streames på DRTV, så den bedste løsning er nok at købe en DVD med serien. 🙂

   Mvh Morten

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...