Abonnér:

C More

c_more_film_series_logo_container_rgb

C More er en større streamingtjeneste med både on demand film og serier men også tv-kanaler, der løbende viser både, serier og ikke mindst sport. Tidligere hed det Canal+, og det har eksisteret siden 1984. De nordiske kanaler kører for sig selv under C More og har gjort dette siden 2003.

Prøv C More med det samme – Ingen binding

Indholdsfortegnelse

Udvalget på C More

Udvalget på C More strækker sig bredt over nye film, tv-serier og sport.

OPDATERING 2016: Stream Paradise Hotel 2016 (12. sæson).

Film og serier

C More er rigtig godt med og måske endda førende, når det kommer til nyeste og populære film. Skulle der vælges en streamingtjeneste udelukkende baseret på film vil C More altså ligge helt i top. På serier er der også et fint udvalg, dog ikke i samme klasse som deres filmudvalg.

TV

Der tilbydes TV kanalerne: C More Stars, C More First, C More Hits, C More Series og SF-Kanalen. Her vises film og serier på disse kanaler.

Sport

På sportssiden har C More slået sig ned på GOLF. De vil altså være førende, når det kommer til dækning af de mange golfturneringer i verden. Her tilbydes både TV kanal med golf, hvor der både vises live fra golfturneringer men også fra tidligere turneringer og andre indslag om golf.

Pris

Prisen for C More afhænger af, hvad man ønsker at se. Der er 3 pakker: Film og Serier, Golf og Golf, Film og Serier. Pris strækker sig fra 59 kr. / måned for golf, 89 kr. / måned for film og serier, mens den fulde pakke med begge dele koster 129 kr. / måned.

Der er ingen bindingsperiode på C More.

Internethastighed

Afhængigt af din internethastighed, varierer kvaliteten af det materiale du streamer med C More. C More kan bruges helt ned til en downloadhastighed på 0,5 Mbps. Vi anbefaler dog, at man overvejer en højere internethastighed for et maksimalt udbytte. Nedenstående liste giver en idé om sammenhængen mellem internethastighed og streamingkvalitet.

  • 1 Mbps lader dig se C More på din PC
  • 2 Mbps giver mulighed for at streame C More på dit TV.
  • 4 Mbps gør det muligt at streame i High Definition (HD)
  • 5 Mbps giver den bedste lyd- og billedoplevelse.

Har du ikke en internethastighed, der matcher kvaliteten af den film, du forsøger at se, finder C More selv ud af at justere kvaliteten, så du undgår afbrydelser pga. loadingproblemer.

Opsummering

Som nævnt længere oppe gør filmudvalget på C More, at streamingtjenesten bestemt er interessant for de danske forbrugere. Læg hertil at der er et pænt antal serier og TV-kanaler til rådighed. C More har eksisteret længe under andre navne, og med deres nye moderne platform har streamingtjenesten vundet indpas i flere hjem.

Prøv C More – Ingen binding

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

  1. Henrik Jensen siger:

    Cmore er fremragende – godt bredt udvalg af film. Bedre end netflix og HBO.

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...