Abonnér:

Mofibo

mofibo bog bøger online streaming
I sommeren 2013 gik den danske bogtjeneste, Mofibo, i luften med opbakning fra fire af Danmarks største forlag og diverse investorer. Idéen var at give danskerne et elektronisk alternativ til bogsamling på samme måde, som tjenester som Viaplay og Spoitfy allerede har erstattet DVD- og CD-samlinger i mange hjem. Mofibo var først med idéen på det danske marked, og i dag er Mofibo-bogsamlingen en fast del af hverdagen hos mange, og det var da også kun et spørgsmål om tid, før online streaming af bøger kom med på vognen.

Prøv Mofibo gratis i 14 dage – Ingen binding

Indholdsfortegnelse

Udvalg

Udvalget på Mofibo er bestemt konkurrencedygtigt, og det skyldes i særdeleshed, at hele ni forlag nu er sprunget med på idéen om streaming af bøger. Forlaget Gyldendal, Politikens Forlag, People’s Press samt Lindhard og Ringhof har været med fra starten, men sidenhen er flere nye kommet til. Det resulterer i, at Mofibo i dag er i stand til at tilbyde tusindvis af bøger, hvoriblandt man både finder nye og gamle klassikere.

Mofibo tilbyder i dag mere end 10.000 bøger, og heriblandt findes et hav af de mest populære danske såvel som udenlandske bøger, der naturligvis kan findes som danske oversættelser. Følgende liste giver en idé om det udvalg, der findes på Mofibo:

 • Nobels testamente af Liza Marklund
 • Inferno af Dan Brown
 • Isprinsessen af Camilla Läckberg
 • Perfekt liv af Nis Jakob
 • Paranoia af Gretelise Holm
 • Grønt støv af Sara Blædel

Krimier

De fleste læsere kender til glæden ved en god krimi; twistede plots kombineret med uhyggeligt geniale forbrydelser, der tvinger dig helt ud på kanten af stolen gennem det meste af bogen. Fordyb dig i hårrejsende krimier som Kvinden der forsvandt af Gillian Flynn og Charlotte Amalie Egede Glahn, Eget ansvar af Elsebeth Egholm og Sidste forestilling af Anna Grue. Med Mofibo er den næste spændende krimi kun et klik væk.

Skønlitteratur

Skønlitteraturen har evnen til at hive læseren med ind i en fiktiv verden. Et godt skønlitterært værk kan endda have evnen til at efterlade læseren med et smil på læben, en tåre på kinden eller et helt ny syn på livet. På Mofibo finder du populær skønlitteratur som Undskyldningen af Hanne Vibeke Holst, To brødre af Ben Elton eller klassikeren Bridget Jones’ Dagbog af Helen Fielding og Birgitte Brix.

Børnebøger

Med Mofibo har du altid en god børnehistorie lige ved hånden, hvad enten du står og mangler et spændende eventyr eller en hurtig godnathistorie. Blandt Mofibos mange kategorier findes blandt andre kategorierne Børn 0-3, 3-6, 6-9 og 9-12 år. Blandt de mange børnebøger finder du for eksempel Anton og Dino-bøgerne til de allermindste og bogserier som The Vampire Diaries og Magikerens Lærling til de større børn.

Nemt og overskueligt

Selvom Mofibo’s boghylder i alt huser over 10.000 online-bøger, formår de at holde brugeroplevelsen på et plan, hvor alle kan følge med. Oversigten giver dig mulighed for at sortere bøgerne efter ”Mest læste”, ”Bedømmelse”, ”Udgivelsesdato”, ”Titel” og ”Forfatter”, og derudover kan du rette din søgning efter en bestemt genre, såsom Krimi, Biografi, Fantasy, Klassikere og mange flere. Du kan selvfølgelig også bare søge direkte på den titel eller forfatter, du er ude efter. Der er med andre ord rig mulighed for at finde en god bog på Mofibo, uanset om du ved, hvad du er ude efter eller ej.

Slideren nedenfor indeholder en række billeder af Mofibo.

Pris

Man kunne sagtens forestille sig, at ubegrænset adgang til tusindvis af bøger, hvoraf mange ligger i prisklassen 200-400 kroner, ville koste en bondegård. Men prisen for et Mofibo-abonnement ligger faktisk kun på 99 kroner om måneden, hvilket svarer meget godt til prisen for et streamingabonnement til TV, film og serier.

Vær dog opmærksom på, at prisen kan stige, hvis der er flere i familien, der ønsker at bruge Mofibo på samme tid. Det er nemlig kun muligt at bruge Mofibo fra én enhed ad gangen, så man må derfor lade bogapplikationen gå på tur, hvis ikke man vil betale for et ekstra abonnement.

Der er ingen bindingsperiode på Mofibo.

Prøv Mofibo gratis i 14 dage – Ingen binding

I gang med Mofibo

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med Mofibo. Du dig som bruger med din email-adresse eller via Facebook, hvorefter du er i gang. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt bogstreamingtjenesten opfylder dine behov, kan du heldigvis afprøve Mofibo fuldstændig gratis de første 14 dage. Er du tilfreds med, hvad du får, skal du intet gøre, da du allerede har indtastet dine kontooplysninger i forbindelse med oprettelsen. Lever tjenesten derimod ikke op til dine forventninger, er det nemt at afmelde sig, før der trækkes én krone.

Enheder der understøtter Mofibo

Mofibo er en relativt ny tjeneste, og derfor er tjenesten på nuværende tidspunkt kun tilgængelig på de mest egnede enheder, nemlig smartphones og tablets. I starten var det kun iPads og iPhones med iOS-styresystem, der kunne få Mofibo-appen, men efter kort tid er smartphones og tablets med Android installeret også kommet med på vognen. Mofibo kan altså hverken fås på PC, Mac, spilkonsoller eller SmartTV. Forhåbentlig går der ikke længe, før Mofibo præsenterer en løsning for PC- og Mac-brugere, men der kommer nok til at gå et godt stykke tid, før folk forlanger at kunne læse bøger på deres TV-skærm.

Nedenfinder findes en oversigt med de enheder, som Mofibo understøtter. Klik på en enhed for at læse den tilhørende guide.

 • Android smartphones og tablets
 • iPad og iPhone

Opsummering

Mofibo er for dig, der elsker at læse. Endelig kom der et holdbart alternativ til kommunebiblioteket, og danskerne har taget imod Mofibo med åbne arme. Tiden er også ideel til lige netop en bogstreamingtjeneste, da tablets og smartphones gør det uendelig let at medbringe hele familiens yndlingsbøger på en ferie eller lignende. En handling, der tidligere ville have krævet flyttekasser og hårdt arbejde. Mofibo vil med sikkerhed tilfredsstille enhver læsehest.

Prøv Mofibo gratis i 14 dage – Ingen binding

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

 1. Hej. Vi synes det er meget for en husstand at betale 2 abonnementer, er der ikke et husstands abonnement?
  Hilsen Mette

 2. Lone Runa siger:

  Hej.

  Jeg er rigtig glad for Mofibo, og var inde på denne side for at se, hvad det koster at koble et familiemedlem mere på mit abonnement.
  Jeg fik ikke svar på mit spørgsmål, men til gengæld undrer det mig, der er angivet en pris pr. måned på 99,-, når jeg bliver trukket 129,- pr. måned?!
  Med venlig hilsen
  Lone Runa

 3. Grete Rasmussen siger:

  Hvorfor vil den ikke afspille lydbøger. Har ikke haft det problem før

 4. Grete Rasmussen siger:

  Hvis jeg kan høre bøgerne vil jeg ikke abboner på dem længere.

 5. Bent Ewald Kronborg olsen siger:

  Jeg er ikke tilfreds med at e bøger kommer meget senere ud end lyd bøger,op til mere end 1 år senere.
  Kan heller ikke ringe til jer.
  Overvejer at opsige mit abonnement.

  Venlig hilsen

  Bent Ewald Kronborg olsen

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...