Abonnér:

De 10 Mest Sete Film på Film2Home 2014

De 10 Mest Sete Film på Film2Home 2014

Hvordan vurderer man egentlig, hvilke film der er gode, og hvilke film der er de bedste? Én måde at vurdere gode film på, at er at sortere dem efter hvor populære de er – altså hvor mange, der har set dem. Vi har lavet en liste over de 10 mest sete film på Film2Home i 2014 – som på mange måder også afspejler de bedste film på Film2Home i 2014. Listen lægger ud med den mest sete film og slutter med 10.-pladsen.

Lej film online på Film2Home – Fra kun 3 kr. pr. film

1. Klassefesten 2

Det er ikke uden grund, at denne efterfølger til lårklaskeren, Klassefesten, er den mest sete film på Film2Home i 2014. Da Thomas skal giftes, arrangerer Andreas århundredes polterabend for ham. Der bliver ikke sparret på noget, og både speeddating, utroskab, nærdødsoplevelser og endda et dødsfald præger turen. Tag med, når de tre venner samles igen til det, der ender med at blive et kapløb med tiden for at nå hjem til brylluppet. Alt i alt en rigtig god dansk komedie, der har det hele.

2. Kvinden i buret

Kvinden i buret er nice. Efter at have mistet sine to partnere, er vicekriminalkommisær Carl Mørck tvunget til at lede den såkaldte Afdeling Q, der er en afdeling for uopklarede kriminalsager. Her fordyber Carl og hans nye assistent Assad sig hurtigt i en gammel sag om en vellidt kvinde, der for fem år siden forsvandt fra en færge, hvorefter sagen er blev henlagt som et formodet selvmord. Selvmordsforklaringen overbeviser dog ikke Mørck, og i hans søgen på svar, ender han i nogle af samfundets mørkeste afkroge med de skumleste typer.

3. The Hunger Games: Catching Fire

Efterfølgeren til den populære The Hunger Games er ligesom 1’eren en filmatisering af The Hunger Games-bøgerne, og er blevet mindst lige så godt modtaget som den første film. Det ses tydeligt af denne flotte placering på Film2Home. I filmen følger vi Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), der for nyligt sammen med sin makker, Peeta, har vundet de årlige Hunger Games nr. 74. Katniss kommer på sporet af noget, og fornemmer at tilliden til det ekstreme styre i Panem efterhånden er ved at smuldre. Det årlige Hunger Games nr. 75 viser sig at være noget helt særligt, og kan i sidste ende ændre Panems fremtid.

4. X-Men: Days of Future Past

Listens eneste superheltefilm er X-Men: Days of Future Past, men det er bestemt ikke den eneste superheltefilm på Film2Home. Filmen følger nogle af mutanterne fra X-Men: First Class og de tre oprindelige X-Men film. Vi kastes direkte ind i en mørk og dyster fremtid, hvor mutanter jages og slagtes som vilde dyr af menneskeskabte superrobotter. For at forhindre mutanternes undergang sendes Wolverine tilbage i tiden for at stoppe den mand, der står bag superrobotterne. Til missionen får han brug for hjælp fra den unge Charles Xavier (Prof. X), Magneto og flere gamle kendinge.

5. Divergent

Divergent er baseret på Veronica Roths populære bestseller roman-trilogi. Filmens handling udspiller sig i et fremtidigt dystopisk samfund, hvor befolkningen er opdelt i 5 faktioner, der har til formål at holde alting under kontrol. Faktionen-inddelingen er baseret på folks menneskelige egenskaber. Da filmens hovedperson, Tris Prior, skal vælge faktion, finder hun ud af, at hun er divergent – et yderst sjældent fænomen, der betyder, at hun ikke passer ind i nogen faktion. Oplysningen tvinges hun til at holde for sig selv, da samfundet ikke tager pænt imod divergents.

6. Hobbitten

Instruktør Peter Jackson gør det igen; efter at have imponeret alle med den første Hobitten-film, En Uventet Rejse, kommer nu Hobitten: Dragen Smaugs Ødemark, som fuldstændig fejer benene væk under publikum. Tag med på anden del af eventyret, hvor Bilbo, Gandalf og de 13 dværge skal forsøge at generobre Erebor, som bevogtes af den mægtige drage, Smaug. En super fed helaftensfilm, som gerne skal ses med familien eller nogle gode venner.

Lej film online på Film2Home – Fra kun 3 kr. pr. film

7. Kartellet

Spændingsdramet, Kartellet, er uden tvivl en af de bedste danske film, der er blevet lavet længe. Lars Halbo, der spilles af Anders W. Berthelsen, overtager familiefirmaet, Halbo El & VVS, sammen med sin familie. Problemerne opstår, da han nægter at indgå ulovlige prisaftaler med nogle større entreprenørvirksomheder. Han ender under et enormt pres, og er tvunget til at gøre op med sig selv, om det er værd at tage kampen op, eller om han skal give efter for “de store” for at sikre sig selv og sin familie.

8. 12 Years a Slave

I 12 Years a Slave følger vi den frie sorte mand fra det nordlige New York, Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), i tiden før borgerkrigen i USA. Han bor i Saragota med sin kone og børn, hvor han er violinspiller. Pludselig en dag bliver han fanget og bortført, hvilket ender ud i at han sælges til slaveri til en bomuldsbonde. Solomons kamp for frihed ændres hurtigt til en kamp for blot at holde sig i live. En spændende dramafilm fra midten af 1800-tallet, der er baseret på en sand historie og helt klart er værd at se.

9. Non-Stop

Non-Stop er klart en af de fedeste actionfilm længe. Den amerikanske Air Marshall Bill Marks, der spilles af Liam Neeson, er om bord på et passagerfly fra New York til London, da han modtager en SMS-besked, hvori der står, at en en person vil dø hvert 20. minut, medmindre flyselskabet overfører 150 millioner dollars til en ukendt konto. Bill ender meget hurtigt i en drablig situation, hvor terroristernes deadline hele tiden puster ham i nakken. Gå ikke glip af denne actionmættede spændingsfilm.

10. Now You See Me

En af FBIs bedste agenter står over for sin største udfordring nogensinde, da han går ind i kampen mod en gruppe af verdens største illusionister, “Apokalypsens fire ryttere”. Illusionisterne formår at stjæle fra publikum i fuld offentlighed under deres forestillinger, og ingen kan give en forklaring på, hvordan de bærer sig ad. Now You See Me er ikke bare super spændende, men også ekstra medrivende for dig, der elsker mystiske film.

Det var så listen over de mest sete film på Film2Home. Er du enig? Var det virkelig de 10 bedste film på Film2Home, eller manglede der nogen? Lad os høre din mening nedenfor.

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...