Abonnér:

De 10 Bedste Action Film På Viaplay

De 10 Bedste Action Film På Viaplay

En rigtig god actionfilm er der ikke meget, der kan måle sig med. Det er svært at sige, lige præcis hvad der gør en actionfilm god, og med alle de nye film, der hele tiden dukker op i genren, kan det være endnu sværere at finde hoved og hale i, hvilke film der er de bedste. Vi har derfor forsøgt at udvælge og rangere 10 af de bedste actionfilm på Viaplay i denne Top10, hvor den bedste film rangeres som 1.

10. Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)
Navnet er det samme, men ellers er intet, som vi kender det, omkring USA’s tidligere præsident, stream abraham lincoln vampire hunter online viaplayAbraham Lincoln. Lincoln har et personligt opgør med en vampyr, der har frarøvet ham hans mor, og på den baggrund beslutter han sig for at dedikere sit liv til at bekæmpe vampyrer. Han får dog brug for professionel hjælp for at lære, hvordan de overnaturlige væsner kan besejres. Det viser sig i øvrigt, at vampyrerne har skumle planer om at overtage de forenede stater, hvis ikke de stoppes. En interessant action-gyser, som bestemt er 105 minutter værd.

 

stream here comes the boom online viaplay9. Here Comes the Boom (2012)
På listen over de bedste actionfilm på Viaplay, kan det næsten ikke undgås, at der sniger sig en actionkomedie med. Humor har bestemt heller aldrig skadet en actionfilm, så længe den leveres ordentligt – og hvem er bedre til at levere en god omgang humor end Kevin James? I et forsøg på at hjælpe sin økonomisk udsatte skole og arbejdsplads, beslutter den 42 årige biologilærer sig for at deltage i en kampsportsturnering, hvor vinderen honoreres med en stor check. Filmen er et rigtig stærkt alternativ til de øvrige, mere alvorlige action-film her på listen.

8. Crank (2006)
Filmen lægger hårdt ud med, at hovedrollen, se stream crank online viaplaylejemorderen Crank, der spilles af Jason Statham, forgiftes af sin rival. Giften vil slå ham ihjel, hvis hans puls falder, så der er ikke noget at sige til, at resten af filmen foregår i højeste gear. Den store menneskejagt sættes ind på gerningsmanden, men tiden går, og vores helt bliver mere og mere træt. Det er ikke kun Crank, der har svært ved at få pulsen ned igen i denne nervepirrende actionthriller, hvis velskrevne plot og instruktion sikrer Crank en plads på listen over de bedste action-film på Viaplay.

7. Elysium (2013)
I denne dystopiske sci-fi action får vi et stream elysium online viaplayindblik i, hvor galt det kan gå, når jordens ressourcer hører op. I 2154 har den rigeste del af befolkningen søgt tilflugt i en kolossal menneskeskabt rumstation, mens resten af befolkningen må nøjes med de sørgelige rester på jorden. Hovedpersonen, Max, spillet af Matt Damon, er angiveligt den eneste, der kan tage kampen op mod overklassen, og for at gøre dette må han gennemgå en umenneskelig forandring. Hvis du er til god sci-fi og action i tonsvis, er Elysium lige noget for dig.

Prøv Viaplay gratis i en måned – Ingen binding

stream never back down online viaplay6. Never Back Down (2008)
Hvis du er til kampfilm med massevis af slåskampe og brutale opgør, er Never Back Down den helt rigtige film for dig. På sin nye skole bliver Jake hurtigt lokket ind i en underground fight club, hvor han hurtigt udviser talent for kampsporten. Desværre for ham viser det sig, at talent i dette miljø har det med at skabe fjender. Med rådgivning og træning fra en tidligere kampsportsekspert beslutter Jake sig for at tage kampen op mod toppen af fight club’en. I sandhed en undervurderet actionfilm, der kan underholde de fleste.

5. Fast & Furious 6 (2013)
Kan de virkelig blive ved med at komme med nye Fast & Fuirous-film? Ja! Og de bliver ikke stream fast and furious online viaplaydårligere med tiden. Spænd sikkerhedsselen og følg Vin Diesel og Paul Walker, når de igen må samle teamet for denne gang at fælde en legal lejesoldatsorganisation, som er ledet af en kriminel bagmand. Filmen er spækket med action, og du kan være sikker på at sidde forrest på stolen, når vores helte racer i alt, der kan køre stærkt – heriblandt en armeret tank. Du snydes skam heller ikke for en stærkmandsduel mellem en af skurkene, spillet af danske Kim Kold, og den gigantiske politibetjent, Dwayne ’The Rock’ Johnson. Alt i alt en god actionfilm, der bare skal ses.

stream thor the dark world4. Thor: The Dark World (2013)
Vi kan ikke snakke om actionfilm uden at nævne mindst én superheltefilm. I denne efterfølger til Marvel’s Thor: God of Thunder og The Avengers må Thor endnu engang beskytte jorden mod fremmede kræfter. I begyndelsen af filmen rammes Thors dødelige kæreste af en forbandelse, der senere viser sig at have stor værdi for den onde hærfører Malekith, der er parat til at tilintetgøre jorden for at fuldføre sine planer. Så gør dig klar til at drage ind i Marvel’s univers med endnu en superheltefilm, der hverken mangler heltemod, action, humor eller special effects.

stream oblivion online viaplay3. Oblivion (2013)
I denne stjernespækkende science fiction film, Oblivion, oplever man både hollywoodfænomener som Tom Cruise og Morgan Freeman samt danske Nikolaj Coster-Waldau, der især er blevet verdenskendt for sin medvirken i Game of Thrones. Året er 2077, og Jack, som spilles af Tom Cruise, er på en mission for at udvinde de sidste ressourcer på jorden, som er blevet ubeboelig efter en årelang krig mod rumvæsner. Som tiden går, begynder Jack dog at stille spørgsmål omkring missionen og ham selv. En god, anderledes actionfilm.

Prøv Viaplay gratis i en måned – Ingen binding

2. Fight Club (1999)
I denne filmatisering af romanen ”Fight Club” møder vi i hovedrollerne Ed stream fight club online viaplayNorton og Brad Pitt, der sammen forsøger at finde en fight club, hvor man banker hinanden halvt ihjel for at føle, at man lever. Det hele starter som et forsøg på at finde ro i sjælen, men ender ud med ustyrlig og grov vold. Selvom filmens umiddelbare tema synes at være vold, graver handlingen langt dybere end det, og instruktøren har formået at bringe liv, kærlighed og ikke mindst mening ind i en film om vold og død. På trods af filmens alder, er den stadig med sikkerhed en af de bedste actionfilm, der er set på Viaplay. Superfed handling med masser af stof til eftertanke.

1. The Lone Ranger (2013)
Med Johnny Depp og Armie Hammer i hovedrollerne formår The Lone stream the lone ranger online viaplayRanger at bringe god gammeldags western tilbage på skærmen som et stærkt alternativ til alle de nye Sci-Fi og superheltefilm. Johnny Depp er i sit es, og bringer god humor ind i filmen, som vi kender ham fra Pirates of the Caribbean eller Dark Shadows. Filmen har det hele. Cowboys, heste, slyngler, jernbaner, baghold, kavaleri og naturligvis løbske tog. Historien kunne måske have været fortalt på lidt mindre end de knap 150 minutter, filmen udspiller sig over, men det er vi skabscowboys nu ligeglade med, når bare vi får god action og humor som kompensation.

Dette var vores bud på en Top10 over de bedste actionfilm på Viaplay. Lad os endelig høre din mening om placeringerne i kommentarfeltet nedenfor.

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...