Abonnér:

Om

OnlineStreaming.dk er skabt med henblik på at rådgive danske forbrugere omkring streamingtjenesterne inden for TV, film, serier, musik og bøger i Danmark. På siden kan der læses dybdegående artikler omkring alle streamingtjenesterne på det danske marked, guides til opsætning af online streaming på forskellige enheder og seneste nyt omkring streaming.

Formål
Formålet med OnlineStreaming.dk er at skabe gennemsigtighed i et marked, der ellers kan være svært at gennemskue. Det kan være svært at skabe overblik over streamingtjenesterne og/eller holde sig opdateret omkring, hvad der rører sig på markedet. Dét ønsker vi at hjælpe med på OnlineStreaming.dk: Skabe overblik for danske streamingforbrugere. Vi begrænser os ikke til et lille marked men åbner derimod op for dækning af både streaming af TV, film, serier, musik og bøger.

Personerne bag
Vi er to unge ingeniørstuderende, der står bag OnlineStreaming.dk. Vi er begge ivrige streamingforbrugere og har haft abonnement på samtlige af de danske streamingtjenester, siden de kom til landet. Vores erfaring samt generelle tekniske IT-viden har givet os forudsætningerne for at starte siden op. På siden håber vi at kunne dele ud af dette i form af dybdegående anmeldelser, guides og artikler omkring alt inden for streaming i Danmark.

mortenMorten Busk
Studerende (Kandidat i Mekatronisk Reguleringsteknik)

jeppeJeppe Kollerup
Studerende (Kandidat i Trådløse Kommunikationssystemer)

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...