Abonnér:

Stream Paradise Hotel: Se det online

Stream Paradise Hotel: Se det online

OPDATERING 2016: Stream Paradise Hotel 2016 (12. sæson).

Se Paradise Hotel gratis i 30 dage – Ingen binding

Så er Paradise Hotel 2015 startet! Vi giver fuldt overblik over dine muligheder for at streame Paradise Hotel 2015, som er den 11. sæson af den super populære realityserie. Uheldigvis for mange sendes afsnittene først kl. 22 på TV 3 fra mandag-torsdag, hvilket betyder, at det kan være svært at nå alle afsnit. Den bedste løsning hertil er uden tvivl Viaplay. Med et abonnement på Viaplay kan du nemlig se de nyeste afsnit som snigpremiere, streame alle afsnit, når du har tid og meget mere.

Deltagerne i Paradise Hotel 2015

I denne sæson kan vi forvente lige under 20 deltagere, der tjekker ind på luksushotellet med håbet om at blive årets Paradise-vinder og i bedste fald vinde en halv million kroner. De 11 Paradise-deltagere (6 drenge og 5 piger), der tjekkede ind i mandags kommer nedenfor.

Indholdsfortegnelse

Anders

Anders på 23 er enAnders paradise hotel 2015 sjov og charmerende fyr fra Midtjylland. Anders arbejder til daglig som køkkenmontør og bartender, og i sin fritid går han i byen og jagter damer. Taktikken er simpel: Han scorer ved hjælp af sine formidable talegaver. Evner, der er vigtige på Paradise Hotel, som kan streames online via Viaplay. Han er i øvrigt altid ærlig og skal da også passe på, da hans ligefremme tilgang sagtens kan ende med at støde folk – især når der er alkohol involveret.

Patrick

Den 24-årige Patrick paradise hotel 2015Patrik kommer fra Hvidovre og har flere ekskærester i bagagen. Han bruger meget tid på sin krop, og hans deltagen i Paradise Hotel skal primært fungere som en kickstarter for hans drømmejob som fitnessinstruktør og kostvejleder. Patrik holder ved sit ord og er bestemt ikke konfliktsky, og han mener selv, at han har de redskaber, der kræves for at vinde denne sæson.

Jonas paradise hotel 2015Jonas

Jonas er kun lige fyldt 18 og er dermed hotellets yngste deltager, men på trods af sin unge alder opfører han sig utrolig modent, hvilket delvist skyldes, at Jonas altid har haft både venner og kærester, der er ældre end ham selv. Til daglig er Jonas i lære som elektriker i Valby. Faste forhold er ikke noget han gør i, men er bestemt stadig en af de pigeglade drenge på hotellet.

 

Kasper

Den 22-årige Kasper Kasper paradise hotel 2015bor stadig hjemme hos forældrene i Kolding. Han arbejder til daglig som pædagogassistent men drømmer om at blive professionel håndboldspiller. Kasper har altid været populær hos pigerne og er da også selv rigtig glad for piger. Pigerne skal dog være forsigtige med at falde for ham, da det ikke altid foregår så kønt, når han afviser nogen. Desuden går Kasper ind for de gamle værdier og synes, at kvinder hører til køkkenet, mens mændene ser TV (via fx en af de mange streamingtjenester).

Philip paradise hotel 2015Philip

Med sine 25 år på bagen er Philip paradis-hotellets alderspræsident. Philip bor i Farum og arbejder som VVS-lærling. Udadtil kan han godt virke en smule barsk, men der gemmer sig rent faktisk en blød mand inde bagved, som har det rigtig skidt med at såre folk. Philip er i øvrigt glad, højtråbende og særdeles glad for piger, hvilke han sætter høje krav til.

 

Can

Can er 22 år Can paradise hotel 2015og fra Aarhus, hvor han arbejder som salgselev. Can er sprængfyldt med energi og nyder at sprede godt humør på Paradise Hotel, som kan ses online. Han er særligt glad for kvinder, der er ældre end ham selv, men sætter grænsen ved 35 år. På trods af at være meget konfliktsky, drømmer Can om en liv som politimand.

Sandra paradise hotel 2015Sandra

Sandra på 22 år arbejder som butiksassistent, men er mest kendt for sine mange optrædender som Side 9-pige i Ekstra Bladet. Sidste år endte hun som nummer tre i konkurrencen Årets Side 9-pige 2013. Hendes rå udseende passer godt til hendes personlighed; hun er bestemt ikke konfliktsky og tager gerne et skænderi op. Ikke så overraskende er Sandra især tiltrukket af badboys, som hun uden tvivl vil støde på i Paradise Hotel 2015, som kan streames online.

Nanna

Nanna fra København S Nanna paradise hotel 2015er 19 år gammel og kan godt lide veltrænede fyre. Hun arbejder som telemarketingsælger og skulle eftersigende aldrig have haft en kæreste. Hun er en frisk pige, meget snakkesalig og stoler generelt på folk. Som det også antydes i, at hun aldrig har haft en kæreste, er hun meget kræsen, når det kommer til drenge.

Monique paradise hotel 2015Monique

Den 22-årige Monique kommer fra Ringsted og vil ikke afvise sex på Paradise Hotel, men har samtidig udtalt, at det ikke bliver med af de seks startende fyre. Hun er sosu-assistent og eventpige til daglig og skulle have et ry for at være en snob i hjembyen. Dette indtryk skulle eftersigende været kommet af, at hun er en smuk pige, der selv er klar over det. Hun har meget strikse krav til en fyr, der både skal være pæn, ikke ryge og have tænder, der sidder ordentligt.

Christel

Christel er blot 18 år og kommer fra Slagelse. Christel paradise hotel 2015Her er hun i gang med sin HF-uddannelse. På Paradise Hotel (tilgængelig online via streaming) er hun kendt for sin gode bagdel, der ifølge drengene er den bedste på hotellet. Christel er en rigtig festpige, der elsker at fyre den af og flirte med drengene. Hun siger selv, at hun umiddelbart kan virke som en snob, men at hun er en sød pige.

Amalie

Den 20-årige Amalie kommer fra Fredensborg. Hun er hotellets ukronede brystdronning med hele 650 ml silikone pumpet ind i hvert bryst. Amalie paradise hotel 2015Dette overgår altså sidste års deltager, Sandy Esko fra Aalborg. Størrelsen på Amalies silikonebryster er 65 K, hun har lange negle og afbleget hår. Hun skal dog ikke kun bedømmes på sit ydre, da hun efter at være blevet student i sommers allerede er i gang med at åbne sin egen butik i Lyngby. Kilder siger, at hun har ikke har prøvet et one night-stand, og det kunne tyde på, at Amalie bliver en af hotellets mere hard-to-get piger.

Streaming af Paradise Hotel 2015

Paradise Hotel er uden sammenligning Danmarks mest populære realityshow. Heldigvis har TV 3 sørget for, at programmerne kan ses online som streaming. Den letteste løsning er uden tvivl Viaplay, der tilbyder streaming af alle afsnit, samt snigpræmiere en uge i forvejen og mulighed for at se Paradise Hotel, når du vil.

Se Paradise Hotel gratis i 30 dage – Ingen binding

Den alternative løsning er streaming med TV 3 Play.  Med TV 3 Play kan du se de enkelte afsnit 24 timer efter, de har været vist på TV, og på trods af den solide mængde reklamer, koster det dig ikke noget.

Skal du se Paradise Hotel i 2015? Hvis ja, har du så tænkt dig at benytte en streamingtjeneste? Lad os høre om din løsning i kommentarfeltet nedenfor.

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...