Abonnér:

Musik

Streaming af musik er uden tvivl en af de ældste former for online streaming. Musikstreaming har tidligere ofte kunne forbindes med ulovligheder og krænkelser af ophavsrettigheder, i og med musikken hurtigt blev tilgængelig for alle via ulovlige downloads osv. I dag er det stadig muligt at downloade musik, men heldigvis viser tendensen, at streaming af musik er gået hen at blive til noget, både kunstnere og lyttere kan have stor glæde af. Med de mange autoriserede musikstreamingtjenester vi har i dag, går det nemlig ordentligt for sig, og forbrugere kan glæde sig over al den gode musik, de kan høre i høj kvalitet og med god samvittighed.

Gratis streaming af musik
Bare fordi streaming af musik er blevet sat mere i system, betyder det bestemt ikke, at der ikke længere er mulighed for gratis streaming musik hos nogle af de forskellige musikstreamingtjenester. Hos Spotify tilbyder man for eksempel en reklamepræget version af deres service ganske gratis. Så ser man bort fra de få reklameafbrydelser, er der faktisk mulighed for at streame dine yndlingssange ganske gratis og på lovlig vis.

Musik streaming i høj kvalitet
Der er naturligvis også de musikstreamingtjenester, der satser musikelskerne. Dem der sætter pris på god uafbrudt musik i knivskarp kvalitet. Nogle streamingtjenester, som WiMP, giver dig muligheden for at streame tonsvis af den bedste musik i den højst tænkelige kvalitet for et fast beløb om måneden. Set i lyset af prisen for en enkelt CD, kan det nu også sagtens retfærdiggøres, at man betaler et beskedent beløb om måneden for ubegrænset adgang til alverdens musik.

 

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...