Abonnér:

Streaming af Danmarks EM-kvalifikation (EM 2016)

Streaming af Danmarks EM-kvalifikation (EM 2016)

Det danske landshold spiller i øjeblikket EM-kvalifikation for at kvalificere sig til Europamesterskabet i fodbold 2016 (EM i fodbold 2016). I denne artikel giver vi et overblik over mulighederne for at streame EM-kvalifikationens kampe online. Hvis du er interesseret i at se Danmarks EM-kval kampe online, er du altså kommet til det rette sted. Desuden kan det nævnes, at samtlige af EM-kvalifikationens kampe vil kunne ses via den nævnte streamingtjeneste i bunden af denne artikel.

Danmarks pulje (gruppe I) i EM-kvalifikationen består af følgende hold: Portugal, Albanien, Armenien, Serbien, Danmark. Landsholdets otte kampe i gruppe I i EM-kvalifikationen er desuden fastlagte og nedenfor ses en oversigt over disse. Længere nede gennemgår vi mulighederne for at streame Danmarks EM-kvalifikation kampe.

RundeDatoTidOpgør
107.09.201418:00Danmark – Armenien
211.10.201420:45Albanien – Danmark
314.10.201420:45Danmark – Portugal
414.11.201420:45Serbien – Danmark
613.06.201520:45Danmark – Serbien
704.09.201520:45Danmark – Albanien
807.09.201518:00Armenien – Danmark
908.10.201520:45Portugal – Danmark

TV-rettighederne til at sende EM-kvalifikation i Danmark er blevet købt af SBS Discovery, som står bag kanalerne: Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, 7’eren, TLC og Discovery Channel. Det drejer sig ikke blot om det danske landsholds kampe men faktisk samtlige kampe i kvalifikationsturneringen. Stationen er forpligtet til at vise samtlige kampe i kvalifikationen, de mest interessante på TV og resten af kampene på nettet (kilde).

Heldigvis for vores brugere, online streaming forbrugere, betyder det også livestreaming af samtlige EM-kvalifikationskampe. Der er altså mulighed for at se både Danmarks kampe men også alle andre EM-kvalifikationskampe online. SBS Discovery har streamingtjenesten NUTV, hvor de både giver mulighed for at gense deres udsendelser men altså også livestreame EM-kval kampe. Du kan læse meget mere om NUTV lige her.

Der er ingen tvivl om, at NUTV vil kunne hive mange nye fodboldinteresserede kunder ind på deres gode dækning af EM-kvalifikationen, hvor der altså gives mulighed for at streame alle kampene.

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

 1. kan man se spanien og tysklands em kval kampe på nutv eller er det kun danmark kampe?

  • Hej Jesper.

   Tak for din kommentar!

   SBS Discovery er faktisk forpligtet til at vise samtlige kampe fra EM-kvalifikationen, så det inkluderer også visning af Spanien og Tysklands kampe. Det kan dog ikke loves, at det bliver vist på deres kanaler live, men det kan derimod loves, at det som minimum vises via streamingtjenesten, NUTV.

   Jeg håber, at du kunne bruge svaret. Skriv endelig, hvis der er mere, vi kan hjælpe dig med.

   Med venlig hilsen
   Jeppe Kollerup, OnlineStreaming.dk

 2. Thomas siger:

  Hvordan ser (streamer/tilkøber) man DK-Serbien i Sverige og dermed fra en udenlandsk IP adresse?
  -Thomas.

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...