Abonnér:

Streaming Af Dramaserien 1864: Se Det Online

Streaming Af Dramaserien 1864: Se Det Online

Den nye kæmpesatsning fra DR, 1864, har taget Danmark med storm.  I søndags fulgte hele 1.7 millioner danskere med i premieren på dramaserien – svarende til hele 67% af alle, der så TV. Hvis du alligevel er blandt den del af befolkningen, der gik glip af premieren, kan du heldigvis se 1864 helt gratis. Du kan nemlig se 1864 serien online på DR’s streamingtjeneste, DR TV, der også tidligere er nævnt og beskrevet i artiklen omkring gratis streaming i Danmark her på siden.

1864 på DR TV

DR TV er en streamingtjeneste, der giver brugerne mulighed for at se eller gense alle de programmer og udsendelser, der vises på DR’s kanaler. Her er 1864 heldigvis ingen undtagelse, og du kan derfor streame serien via DR TV på DR’s hjemmeside eller fra din tablet eller smartphone med DR TV-appen. Alt online streaming på DR TV er ganske gratis og finansieres gennem DR’s TV-licens. Se 1864 her.

God modtagelse af første afsnit

Anmelderne er traditionen tro meget uenige om kvaliteten af 1864. Hos dem, der mener, at serien klarede sig godt, har vi blandt andre Politiken, Filmmagasinet EKKO og BT, mens Berlingske og Jyllands-Posten er meget sparsommelige med vurderingsstjerner. Men selvom succesen ikke umiddelbart skinner igennem fra anmeldelserne, taler de flotte seertal for sig selv: Med 1.7 millioner seere og en seerandel på 67% lander 1864 nemlig på en andenplads på listen over de mest populære dramaserier i Danmark kun overgået af Krøniken fra 2004.

Historien bag 1864

I år (2014) er det nøjagtigt 150 år siden, at Danmark tabte krigen og dermed hertugdømmerne Slesvig, Holsten og Lauenborg. Af denne grund havde serien, der er skrevet og instrueret af Ole Bornedal, premiere på DR1 i år. Op til premieren har der været enormt høje forventninger til serien, og det er da også den dyreste danske TV-produktion nogensinde.

Streaming af 1864 serien

Vi håber, at vores overblik over mulighederne for at streame 1864 online kan bruges. Skriv endelig en kommentar nedenfor med din anmeldelse af serien.

Trailer: 1864

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

 1. Hvordan kan jeg se serien nu efter at den er fjernet på DR1? 🙂

  • Morten siger:

   Hej Matilde,

   De fleste serier på DRTV er desværre kun tilgængelige i en begrænset periode. Du kan dog være heldig, at 1864 bliver tilgængelig på DRTV igen i fremtiden.

   God dag!

   Mvh Morten

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...