Abonnér:

Streaming: Et godt alternativ til kabel-TV

Streaming: Et godt alternativ til kabel-TV

I de seneste år har TV-seere skiftet fra de traditionelle kabel-TV-løsninger over til de mange forskellige streamingtjenester, viser den nyeste årlige undersøgelse, Ericsson ConsumerLab TV & Media Report. Undersøgelsen viser, at der næsten er lige så mange, der ser streaming flere gange om ugen, som der er folk, der ser kabel-TV på traditionel vis.

I den omfattende undersøgelse er hele 23.000 mennesker fra 23 forskellige lande blevet spurgt omkring deres forhold til streamingtjenester og TV-pakker. Danmark er dog ikke et af de adspurgte lande, men undersøgelsen tegner bestemt stadig et tydeligt billede af den globale adfærdsændring, der sker.

En af de helt store forcer ved streaming i forhold til kabel-TV er, at teknologien spiller godt sammen med vores adfærd. Som forbrugere gider vi ikke være tvunget til at sidde foran skærmen på bestemte tidspunkter for at følge med i vores yndlingsprogrammer, -serier og -film. Streaming giver os muligheden for at se, hvad vi vil, hvor og hvornår vi vil.

Og netop det, at kunne se TV hvor man vil, er vigtigt for mange. Med 3- og 4G netværk over det meste af landet, tillader streaming os også at tage alt indholdet med på farten på vores tablet eller smartphone.

Slutteligt giver nutidens teknologi ønskeforhold for streamingtjenester. Udover den lette tilgang fra computere, tablets og smartphones, er streaming også tilgængeligt på de fleste nye SmartTV, hvor det tidligere kun var muligt at få billede på TV’et via antennekablet.

På flere måder får vi altså noget, vi ikke før har set hos kabel-TV-pakkerne.

Streaming eller kabel-TV?
Dette er et spørgsmål, mange må stille sig selv. Mange har været vant til at have en kabel- eller antenneløsning før i tiden, men så senere har tilkøbt en streamingpakke. For nogle fungerer et streamingabonnement hos f.eks. Viaplay blot som et supplement til den nuværende kabelpakke, for andre går det hen og bliver en decideret erstatning. Der er uden tvivl mange penge at spare, hvis man er i stand til at nedgradere eller helt opsige sin nuværende TV-løsning for et streamet alternativ.

Se og læs mere om de forskellige streamingtjenester for at finde ud af, hvilken tjeneste der passer til dig.

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...