Abonnér:

Stream Game of Thrones Sæson 5: Se det online

Stream Game of Thrones Sæson 5: Se det online

Så er Game of Thrones sæson 5 her endelig! Den nye sæson af Game of Thrones har været længe ventet blandt millioner af fans, og nu er det første afsnit endelig kommet. Serien vises hver søndag aften på den amerikanske betalingskanal, HBO. Heldigvis for os danskere er serien online tilgængelig på HBO Nordic med et nyt afsnit hver mandag. Med et prisniveau, der ligger på næsten 5.000.000 $ pr. afsnit, er Game of Thrones blandt de dyreste serier, der nogensinde er lavet.

Se den nyeste trailer for sæson 5 herunder.

Som det fremgår af trailer, kan vi se frem til endnu en Game of Thrones-sæson med vold, magtspil og ikke mindst imponerende billeder fra hele Westeros. I traileren hører vi Daenerys Targaryen tale omkring “The Wheel”, som holdes i gang af en uendelige magtkamp imellem Lannister, Baratheon, Stark og Tyrell. Daenerys har planer om at “break the wheel”, hvilket med andre ord betyder, at hun vil sætte en stopper for magtspillet om Westeros’ trone – altså The Game of Thrones.

Se Game of Thrones gratis på HBO i 30 dage

Med en 30 dages prøveperiode hos HBO Nordic kan du streame Game of Thrones og resten af indholdet på HBO Nordic i 30 dage. Derefter er prisen 79,- om måneden. Hvis du endnu ikke har fået set sæson 1-4, findes de heldigvis også på HBO’s online streamingtjeneste.

Dagens Game of Thrones-afsnit hedder “The Wars to Come”. Har du allerede set det, eller venter du stadig spændt? Fortæl os om det i en kommentar nedenfor.

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...