Abonnér:

De 10 Bedste Komedier På Viaplay

De 10 Bedste Komedier På Viaplay

Der er næsten ikke noget bedre end et godt grin, og så er det endda også sundt at grine. Der er med andre ord ikke nogen grund til ikke at bruge aftenen på en god komedie fra Viaplay. Der findes dog et hav af komedier på Viaplay, og derfor har vi valgt at samle de 10 sjoveste komedier på tjenesten. Der er noget for enhver smag, og listen af sjove komedier nedenfor er vores bud på de 10 bedste komedier på Viaplay.

About Time (2013)

Som 21-årig finder Tim ud af, at han kan rejse i tiden, og pludselig har han chancen for at ændre alt det, der er gået skævt i hans liv. Han vælger at bruge sin nye evne til at forsøde sit eget liv; han vil have en kæreste. Det viser sig dog, at det slet ikke er så let endda på trods af tidsrejserne. About Time er en klassisk romantisk komedie på lige over to timer, som helt klart er tiden værd.

Grown Ups 2 (2013)

Efterkommeren til den amerikanske succesfilm, Grown Ups (dansk: Drengerøve), er på samme tophumoristiske niveau som 1’eren. Efter Lenny har haft en af de bedste somre i sit liv, bestemmer han sig for at tage familien og flytte tilbage til sin hjemby, hvor han kan tilbringe tid sammen med barndomsslænget. Oplev Adam Sandler, Kevin Jones, Chris Rock and David Spade i denne hylende morsomme komedie.

De Urørlige (2011)

Selvom De Urørlige (eng: The Intouchables) ikke ligefrem er en klassik komedie, skal den bestemt med på listen. Handlingen er baseret på virkelige hændelser. I filmen har den rige Philippe været ude for en ulykke, der har gjort ham lam fra ryggen og ned. I hans søgen efter en passende personlig hjælper møder han Driss, der er tvunget ud i jobsøgning. Det skal vise sig, at de to er et helt specielt par, og de i denne enestående film formår både at underholde og røre dig.

The Pacifer (2005)

The Pacifier (dansk: Elitepædagogen) er en hylende morsom actionkomedie for hele familien med Vin Diesel i hovedrollen. Da det mislykkes marinesoldaten Shane Wolf at beskytte en vigtig forsker, bliver hans næste opgave noget mere ligetil; han skal babysitte forskerens fem efterladte børn. Det viser sig bare, at børnene langt fra er uden for fare.

Saving Mr. Banks

Saving Mr. Banks er en lidt anderledes men super underholdende komedie. Et møde med Walt Disney får forfatterinden P. L. Travers til at reflektere over sin barndom. Walt Disney er ude efter en tilladelse til at bruge hendes Mary Poppins-bøger til at skabe nyt materiale til det store lærred.

Min Søsters Børn i Afrika (2013)

Her kommer en af de bedste film i Min Søsters Børn-serien. Onkel Erik rejser sammen med sine nevøer og niecer til Afrika for at hjælpe truede dyrearter som frivillige. På rejsen løber de ind i deres svorne fjende fra hjemstavnen, Ms. Flinth, som uheldigvis kidnappes af nogle krybskytter på en safaritur. Jagten sættes nu ind for at redde Ms. Flinth fra kidnapperene. En super hyggelig og sjov familiekomedie.

I Kina Spiser De Hunde (1999)

Er du til god dansk humor? Så er I Kina Spiser De Hunde helt sikkert noget for dig. Arvid, en ganske almindelig bankmand, og Harald, hans kriminelle og voldelige bror, planlægger et røveri for at skaffe penge til en vens IVF-behandling. Uden tvivl en af årtiets bedste danske filmproduktioner.

Kick-Ass 2 (2013)

Den ikke så traditionelle superhelt, Kick-Ass, der ikke er meget mere end en ung mand med en maske, vender stærkt tilbage i denne 2’er. Kick-Ass slutter sig til en gruppe, der har sat sig for at bekæmpe kriminalitet, og samtidig planlægger Red Mist at tage sin hævn. Filmen er spækket med action og velskrevne jokes.

Grusomme Mig 2 (2013)

Endelig kom efterfølgeren til succesen Grusomme Mig (eng: Dispecable Me), og endnu engang har Pharrell Williams lagt musik til; denne gang er det kæmpehittet, Happy. Gru, som nu er pensioneret skurk, vender sammen med sine vidunderlige piger og alle de tossede minions tilbage i denne yderst vellykkede 2’er. Gru har lagt sit liv som forbryder på hylden, men der er stadig meget at se til med tre piger og en hemmelig efterforskningstjeneste, der har har brug for hjælp.

This Is 40 (2012)

Her har vi en skidegod, stjernespækket komedie, der tager det at blive 40 op på en hylende morsom måde. Pete og Debbie fylder 40, og Pete befinder sig i nogle hårde økonomiske vanskeligheder, mens Debbie bliver mere og mere fustreret over sin aldrende krop. Den gode humor hænger ved hele vejen igennem den relativt lange komedie på 2 timer og 14 minutter.

Læs mere om og prøv Viaplay – Klik her

Det var altså ét bud på de 10 bedste komedier på Viaplay. Er du enig? Lad os endelig høre din mening i kommentarfeltet nedenfor.

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...