Abonnér:

Tiger På Spring 2 Får Eksklusiv “Biografpremiere” På Netflix

Tiger På Spring 2 Får Eksklusiv “Biografpremiere” På Netflix

Hollywood har altid skændtes med filmudgivere omkring, hvor lang tid der skal gå fra biografpremieren til hjemmevisningerne. For første gang er det nu lykkedes Netflix helt at springe ventetiden over og tilbyde Tiger på spring, Drage i skjul 2 (Eng: Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend) direkte fra premieredatoen på deres streamingtjeneste. Netflix har i længere tid kunnet tilbyde premierer på diverse serier, men nu har de faktisk også formået at snige sig ind på det marked, som biograferne førhen har haft eneret til.

Premieren på Neflix bunder i en eksklusiv aftale mellem Netflix, IMAX biografer og produktionsfirmaet The Weinstein Company. Det er første gang, at en større spillefilm som Tiger på spring, Drage i skjul 2 får sin debut på en streamingtjeneste. Dog er det ikke den eneste film, Netflix sikrer sig premiererettigheder til. Eventyrserien Marco Polo har også premiere på Netflix og kan ses fra d. 12. december i år.

Filmen, Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend, er efterfølgeren til den populære film med samme titel som fra 2000, der allerede er tilgængelig på Netflix. I filmene følger vi to kinesiske krigere på deres søgen efter et legendarisk sværd. Den første film blev taget enormt godt imod, og den endte med at blive den bedst indtjenende ikke-engelsksprogede film nogensinde i USA, og filmen har i alt vundet fire Oscars.

Kutymen i filmbranchen er at lade biograferne vise filmen i nogle måneder, før den ender hos udlejere og sælgere. Næst i rækken står altså normalt streamingtjenester som Netflix, men denne gang er de simpelthen smuttet foran i køen, og står nu forrest side om side med IMAX biograferne. Hvis tendensen fortsætter, kan det i sidste ende komme til at koste biograferne dyrt.

Vil fremtidige filmpremierer mon langsomt blive flyttet fra biografen til stuerne? Fortæl os hvad du synes om tendensen i kommentarfeltet nedenunder.

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...