Abonnér:

Nye serier på Viaplay hele efteråret

Nye serier på Viaplay hele efteråret

Den 9. september udsendte Viaplay en pressemeddelelse, hvor de lover deres kunder, at de kan se frem til et efterår fyldt med nye seriepremierer – vel at mærke med Viaplay-eneret. Første sæson af den meget omtalte serie Tyrant er allerede tilgængelig på tjenesten, og for nylig blev det også offentliggjort, at både Rush og The Strain også får eksklusiv premiere på Viaplay.

”Det er helt fantastisk at kunne tilbyde så mange premierer med Viaplay-eneret i samme periode, og det er helt klart vores stærkeste line-up af seriepremierer hidtil. Personligt er jeg særlig spændt på Tyrant, der har samme instruktør som successerien Homeland” udtaler Lina Brounéus fra Viaplay.

Tyrant

Dramaserien, Tyrant, fortæller historien viaplay nye serier tyrantom Bassam ”Barry” Al-Fayeed, der gennem de seneste 20 år har været på flugt fra sin fortid i Mellemøsten og i dag lever som en helt  almindelig amerikansk familiefar med kone og to børn. Til sidst haler fortiden ind på Barry og han trækkes hurtigt ind i en konflikt, der ændrer alt. Serien formår at skabe opmærksomhed omkring den yderst aktuelle debat om kultursammenstød, vi er vidner til over hele verden.

viaplay nye serier the strainThe Strain

The Strain er en thrillerserie, der fortæller skrækhistorien om et mystisk virusudbrud, der spreder sig og truer hele menneskeheden. Dr. Ephraim Goodweather, som er chef for Center of Disease Control i New York, forsøger sammen med sit team at bekæmpe virussen. The Strain er en super nervepirrende serie, der kan medrive hvem som helst.

 

Rush

Den noget specielle læge, Dr. Willian Rush, viaplay nye serier rushgør karriere i at tage på hjemmebesøg hos den rigeste del af befolkningen. Hjemmebesøgene er ikke tilknyttet et sygehus, men er Rush’ private forretning, og et vigtigt punkt i arbejdsbeskrivelsen er da også, at der loves fuld diskretion. Rush blander gerne privatliv og arbejde samme, når han ofte mødes med sine velhavende kunder, indtil en gammel ekskæreste får lavet om på dette.

Viaplay Premieres

Det er ikke første gang, Viaplay smider om sig med serienyheder. Tidligere på året har Viaplay præsenteret en hel række interessante serier som del af det nye koncept Viaplay Premieres. Foruden ovennævnte serier har Viaplay Premieres budt på spændende serier som Nashville, Two and a Half Men, Blacklist, Transparent, Outlander, Houdini og Deadbeat.

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...