Abonnér:

Se Paradise Hotel 2016 online (GRATIS streaming)

Se Paradise Hotel 2016 online (GRATIS streaming)

Paradise Hotel 2016 er nu i gang hos TV3! Her på siden giver vi dig et fuldt overblik over dine muligheder for at streame Paradise Hotel 2016, som er den 12. sæson af Danmarks mest populære realityserie. Afsnittene sendes på TV3 mandag-torsdag kl. 22, hvilket for mange er for sent. Det bedste alternativ til TV-løsningen er uden tvivl Viaplay. Udover at kunne streame afsnittene når du har tid og lyst, kan du med et Viaplay abonnement se næste uges afsnit som snigpremiere, streame alle afsnit, når du har tid og desuden gå på opdagelse i Viaplays mange andre serier og film.

Se Paradise Hotel gratis i 30 dage – Ingen binding

Deltagerne i Paradise Hotel 2016

Sæson 12 af Paradise Hotel byder fra start på 10 deltagere. Derudover kommer der som sædvanlig en række indtjekninger senere hen. Det er desuden allerede afsløret, at Nikita Klæstrup bliver en del af Paradise Hotel 2016 på den ene eller anden måde. Vi giver nedenfor en introduktion til de 10 første deltagere.

Joaquin ”Krudte”, 27Joaquin paradise hotel 2016 deltager

Den tidligere fodboldspiller, ”Krudte”, er i dag 27 år og måtte desværre slutte fodboldkarrieren på grund af skader. I dag arbejder Krudte som tømrer, og i sin fritid drikker han sig i hegnet med vennerne. Joaquins kælenavn kommer af, at han altid har haft krudt i røven. Når det kommer til piger, kan han godt være en smule kræsen, men indrømmer dog, at den 18 årige Michelle er den mest tiltalende af de andre deltagere. På trods af at han er den ældste på Paradise Hotel i år, lover Krudte, at han nok skal fyre den af, som var han 18 igen.

Caroline, 18

Caroline paradise hotel 2016 deltagerCaroline kommer fra Frederikssund på Nordsjælland og får – i følge hende selv – næsten for meget opmærksomhed fra det modsatte køn. I hvert fald er det nok til at gøre hendes veninder jaloux. Den høje blondine elsker at tage i byen og fyre den af med alkohol og dans. Caroline er ikke i tvivl om, at hendes udseende kan blive en fordel på hotellet.

Cain, 22Cain paradise hotel 2016 deltager

Den 22-årige Cain fra Randers har en drengedrøm om at kunne leve af at lave musik. Dog er han ikke nået helt dertil endnu, da ungdomslivet i Randers stadig fylder en stor del af hans liv. På trods af det relativt barske festmiljø i Randers, har Cain både styr på damer og fester. Han fester hver weekend med vennerne og prøver så vidt muligt at undgå slåskampe.

Michelle, 18

Michelle paradise hotel 2016 deltager18 årige Michelle elsker at gå i byen i Silkeborg, hvor hun får kysset en masse med de lokale fyre. Hun får meget opmærksomhed i byen, da hun i den grad ikke er bange for at tage kontakt til fyrene. Pt. er Michelle midt i at genoptræne en knæskade, som hun har påtaget sig ved at spille håndbold på eliteniveau. Desuden er Michelle meget struktureret og temperamentsfuld, så det er vigtigt for hende, at tingene altid går efter hendes næse.

Mathias, 24Mathias paradise hotel 2016 deltager

Den 24 årige vestjyde elsker at drikke sig fuld og hygge sig – ikke noget nyt her. Til gengæld er der det unikke ved Mathias, at han inden programmet har tabt sig 19 kilo og nu hjælper andre med at gøre det samme. Han går meget op i kost og motion, men lader det ikke stå i vejen for en sjov bytur med vennerne. Han har dog ikke brug for alkohol for at score piger. Det hænder for eksempel tit, at han stopper en pige op på gaden for at invitere hende på en date.

Julie, 20

Julie paradise hotel 2016 deltagerJulie bryster paradise hotel 2016 deltagerDen 20 årige odenseaner, Julie, er model og har bestemt ikke noget imod at posere nøgen. Ifølge hende selv, bliver der helt sikkert mulighed for at se hende bade nøgen i løbet af hendes tid på hotellet. I forbindelse med hendes arbejde, har Julie rejst meget, og på hendes rejser går hun meget gerne i byen, hvor der er mulighed for det. Julies drømmepartner er stor og stærk med både skæg og hår og gerne lidt ældre end hende selv.

Jonas, 23Jonas paradise hotel 2016 deltager

Jonas er 23 år og kommer fra Farum. Både på jobbet og privat fylder træning en stor del af Jonas’ liv. Han er nemlig både personlig træner i Fitness DK, og så går han meget op i at træne især sin overkrop. Jonas har svært ved at håndtere nedture. Et godt eksempel herpå var da hjemkomsten fra en ferie på Sunny Beach fik ham til at græde, da han endnu ikke var klar til den kedelige hverdag igen. Af de andre deltagere på Paradise Hotel 2016, har Jonas særligt et godt øje til Julie.

Olivia, 21

Olivia paradise hotel 2016 deltagerOlivia på 21 år kommer fra Roskilde, og hun elsker at feste og fyre den af. Et fun fact omkring Olivia er, at hun tilsyneladende kan drikke hele 52 shots. Det lader desuden til, at Olivia er en følelsesladet person, så vi kan forvente os stort temperament og muligvis diskussioner fra hendes side af.

Kasper, 20Kasper paradise hotel 2016 deltager

Kasper kommer fra Ribe og bor i Århus. Han bliver uden tvivl hotellets sjove fætter, der kommer til at give den gas og lave sjov og spas til festerne. Hans hverdage og weekender går meget med bylivet i Århus med vennerne. Han har en række sære tatoveringer fra tidligere byture.

Tilla, 24

Tilla paradise hotel 2016 deltagerTilla er født og opvokset i smilets by, Randers, men er for nylig flyttet til København for at udleve storbydrømmen. Hun elsker at tilbringe sin tid sammen med sin homoseksuelle ven og gå på homo-bar, da hun ikke behøver at gøre sig lækker og bare kan være sig selv. Tilla siger selv, at hun ”ikke drikker for hyggens skyld, men drikker for at blive fuld”. Til daglig arbejder Tilla som frisør, hvor hunbruger det meste af dagen på at dagdrømme om drømmefyren, som gerne må have tatoveringer, være høj og mørkhåret.

Stream Paradise Hotel 2016

TV3 har heldigvis sørget for, at Paradise Hotel 2016 (sæson 12) kan ses online som streaming. Dette gøres via deres streamingtjeneste Viaplay, hvor du kan se alle afsnit, se snigpræmiere en uge i forvejen og naturligvis se Paradise Hotel online, når du vil.

Se Paradise Hotel gratis i 30 dage – Ingen binding

En anden løsning er TV 3 Play, som dog ikke kan måle sig med Viaplay. På TV 3 Play kan Paradise Hotel afsnittene ses online 24 timer efter, de har været vist på TV. Der er dog en række reklamer påtvunget, som gør løsningen gratis.

Skal du se Paradise Hotel i 2016 online? Hvilken streamingtjeneste har du tænkt dig at benytte? I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere på artiklen.

Kunne du lide dette indlæg? Benyt følgende knapper:

  1. Godt program

Skriv en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...